2777
2789
عنوان

کسی اینجا تونسته ران و با..س...ن رولاغر کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 39 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این چه کاریه خب😂🤦🏻‍♀️

به جای اینکار روزی یه ربع دالاهوپ بزن خیلی تاثیر داره! البته از این الکی سبک ها نه ها... یه درست حسابیش بخر خیلیم فکز نمی کنم گرون باشه! اپ ورزش هم نسب کن هر روز ورزش لاغری ران رو انجام بده😊

لطفا اکانت پاک شود
این چه کاریه خب😂🤦🏻‍♀️ به جای اینکار روزی یه ربع دالاهوپ بزن خیلی تاثیر داره! البته از این الوی س ...

دالاهوپ چیه ؟ منظورتون همون حلقه هست؟ اگه منظورتون حلقه هست که اونم میتونم بزنم 

لطفا برای موفقیتم یه صلوات مهمونم کنید 
خیر ...کنکور دارم 30 کیلو چاق شدم الان رژیم گرفتم 10 کیلوش لاغر شده و ران و ب ا سن هم بهترشده ولی ضا ...

گفتم اگه شوهر داری ازش بپرسی ببینی برا اون چجوریه خیالت راحت شه 😆😃

عزیزم ایشالا لاغر میشی غصه نخور ولی اصلا رژین الکی نگیر چون خالم رژیم از خود دراوری گرفت کل موهاش سفید شد

سلام من خواهر 10 ساله ام رو یک سال پیش از دست دادم و یک ماه پیش پدر و مادرم رو در یک روز به علت کرونا از دست دادم 40سالشون بود و خیلی برام سخت میگذره...لطفا اگه امضامو میخونید براشون فاتحه بخونین  
گفتم اگه شوهر داری ازش بپرسی ببینی برا اون چجوریه خیالت راحت شه 😆😃 عزیزم ایشالا لاغر میشی غصه ...

نه شوهر نیستتتتتتتتتتت  

فعلا تا یه سال با کتابام عقد کردم

لطفا برای موفقیتم یه صلوات مهمونم کنید 
نه شوهر نیستتتتتتتتتتت     فعلا تا یه سال با کتابام عقد کردم

خوشبخت بشین الهی😂😂😂😂

راستی اسمت هم خیلی قشنگه منم اسمم (بادحچخلبفیلالختتخ) اینه

سلام من خواهر 10 ساله ام رو یک سال پیش از دست دادم و یک ماه پیش پدر و مادرم رو در یک روز به علت کرونا از دست دادم 40سالشون بود و خیلی برام سخت میگذره...لطفا اگه امضامو میخونید براشون فاتحه بخونین  
2810