2777
2789
عنوان

وای بچه ها مژه هام انقد بلند شده تو دوروز ک کیف میکنم همش جلوی اینم

| مشاهده متن کامل بحث + 3066 بازدید | 140 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا که جمعید بچها یه ژل شستشو بانوان خوب بگید به جز فیروز و سروینا و هیدرودرم خسته شدم از بس اینارو ...

بتادین شنیدم خیلی خوبه. توی دیجی کالا سرچ کن انواع مارکا رو داره. نظراتشونو بخون انتخاب ‌کن .

اره گلم حالا این دورو ک گفتم قاطی کنی عالی ترم میشه 

چشم عزیزم ..حتما....ممنون که گفتی

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
ینی چی ینی زیاد نزنم؟

یجوری نشه از مژه هات بچکه

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛
اسی یه چی دیگه اینکه از هر کدوم چقدر خریدی؟ چقدر شد؟

من ژلشو خریده بودم اژقبل خیلی واس پوست خوب بود ژل الوورا چهل وهشت تومن اماخیلی داره ها بزرگ بعد کرچکم ده تومن قرصم باقرصای دیگ روی هم خریپم نفهمیدم گلم ازهرکدوم کمی باشه بسه خونه روغن زیتونم داشتید کمی بریزید نداشتیدم ک نخرید هیچ 

ی صلوات مهمونم کنین لطفا

سریتا رنگ چشم تیره می‌کنه نزنین 

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
فقط گلم حواست باشه یهو پر نزنی به چشت من درست کردم خواهرمم میخواس استفاده کنه چون قطره مال من بود خی ...

ویتامین ای تنها فایده نداره؟

من از روغن کرچک میترسم بره توی چشمم☹

ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل😆
من ژلشو خریده بودم اژقبل خیلی واس پوست خوب بود ژل الوورا چهل وهشت تومن اماخیلی داره ها بزرگ بعد کرچک ...

ژل الورا رو نمیدونم از کجا تهیه کنم داروخونه ها دارن؟ یا لوازم ارایشی؟

با خدا باش پادشاهی کن بی‌خدا باش هر چه خواهی کن😒⁦🖐️⁩