2777
2789
عنوان

وای بچه ها مژه هام انقد بلند شده تو دوروز ک کیف میکنم همش جلوی اینم

| مشاهده متن کامل بحث + 3066 بازدید | 140 پست
حالا که جمعید بچها یه ژل شستشو بانوان خوب بگید به جز فیروز و سروینا و هیدرودرم خسته شدم از بس اینارو ...

ژل صورت گفتی؟

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی جون بگو از هرکدوم چقدر بریزیم و چطوری؟مثلا آلوورا رو ژلشو زدی؟ یا باپوستش توی مخلوط کن ریختی؟ لطفا کامل توضیح بده ....بچه ها من موهام خیلی ریزش داره اینو شب تاصبح به سرم بزنم خوبه به نظرتون؟

اسی جون بگو از هرکدوم چقدر بریزیم و چطوری؟مثلا آلوورا رو ژلشو زدی؟ یا باپوستش توی مخلوط کن ریختی؟ لط ...

عزیزم من برگشو نگرفتم ازلوازم ارایشی ژل اماده داره ازاون گرفتم روغن کرچکم از عطاری بگیر ازهرکدوم کمی بریز کپسولم از داروخونه بگیر ی بسته همرو باز کن بریز

ی صلوات مهمونم کنین لطفا
روغن کرچک بعدش ژل الوورا بیرونم میفروشن امادشو بعد کپسول ویتامین Eژلشو دراوردم قاطی کردم صب بیدارشدم ...

منم کرچک میزنم مژه هام عالین

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
نه ژل بانوان نه صورت عزیزم

اهان همیناس ک گفتی میزدم تکراری شدع ازدیجی کالا میخام سفارش بدم انتخاب کردم اسمشو یادم نیس برو اونجا ببین نظرات بخون گفتن خوبه اینا سفارش بده یابرو داروخونه بگیر

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤