2777
2789
عنوان

وای بچه ها مژه هام انقد بلند شده تو دوروز ک کیف میکنم همش جلوی اینم

| مشاهده متن کامل بحث + 3066 بازدید | 140 پست
اره عزیزم راس میگم اما من گفتم دو شبه ببین گلم من کرچک‌والوورا زدم ی هفتش تغییرنکرد اما ژل کپسول Eرو ...

😍😍😍😍😍😍ممنون

با خدا باش پادشاهی کن بی‌خدا باش هر چه خواهی کن😒⁦🖐️⁩
اره شب زدم تاصب موند بافرچه ریمل ک شسته بودم زدم صبم باشامپوبچه شستم صورتمو

خوب هست تقویت می‌کنه نه اینکه ی شبه بلند شه و متوجه شی.

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره سوزنو داغ کن سوراخ کن ژلشو درار ی بسته یدونه کافی نیس صبون بخورم میام بچه ها

یه بسته ژل ویتامین eهمشو زدی به مژه هات؟ نگه میداره مژه لیز میخوره ک اگه ژله باشه

صبحانه؟؟الان؟😂😂😂

منم دارم صبحونه میخورم دقیقااا،🤣🤣🤣

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨
آها پس حتما امتحان میکنم

فقط گلم حواست باشه یهو پر نزنی به چشت من درست کردم خواهرمم میخواس استفاده کنه چون قطره مال من بود خیلی پر زد چشش باد کرد به سوزش اوفتاد 

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛
حالا که جمعید بچها یه ژل شستشو بانوان خوب بگید به جز فیروز و سروینا و هیدرودرم خسته شدم از بس اینارو ...

کامان

عالیه 

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤
فقط گلم حواست باشه یهو پر نزنی به چشت من درست کردم خواهرمم میخواس استفاده کنه چون قطره مال من بود خی ...

ینی چی ینی زیاد نزنم؟