2777
2789
عنوان

وای بچه ها مژه هام انقد بلند شده تو دوروز ک کیف میکنم همش جلوی اینم

| مشاهده متن کامل بحث + 3066 بازدید | 140 پست
اره گلم معجزه میکنه 

ممنونم امشب حتما امتحان میکنم😘

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
روغن کرچک بعدش ژل الوورا بیرونم میفروشن امادشو بعد کپسول ویتامین Eژلشو دراوردم قاطی کردم صب بیدارشدم ...

اینارو قاطی کردی همشو هرشب زدی؟ راس میگی؟ کورمون نکنی 😐میدونی که امشب همه نی نی سایت اینو میزنن به مژه هاشون؟؟ 

انگار نفرین کرده اند این خاک را، اجداد ما😔تابوده زاری بوده و تا مانده غم در یاد ما. ما نسل بازی خورده ایم، آتش به پر هامان زدند. یاغرق سیلابیم وجنگ یازیر آواریم و سنگ. انگار نفرین کرده اند این خاک رااجداد ما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره گلم معجزه میکنه 

تو رو خدا راست میگی؟باورش خیلی سخته یه شبه بلند بشه؟

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم

من روغن کرچک ریختم تو ریمل خالی زدم به مژه هام .رفت تو چشمم .از سوزش چشم میخواستم کور بشم 😃شما چجوری میزنی؟

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...
اینارو قاطی کردی همشو هرشب زدی؟ راس میگی؟ کورمون نکنی 😐میدونی که امشب همه نی نی سایت اینو میزنن به ...

منم به همین فکر میکردممم

♥️اموزش تتوبدن با هزینه کم به صورت مجازی♥️
جان مااا بچه هااا پیام نزارین آسی بیاد بگه چکار کرده 

گفت که 

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛
من روغن کرچک و وازلین میزنم ...تاثیر داره بچه ها؟؟؟ تازه شروع کردم

روغن کرچک خودش به تنهایی معجزه اس

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛