میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
اینارو قاطی کردی همشو هرشب زدی؟ راس میگی؟ کورمون نکنی 😐میدونی که امشب همه نی نی سایت اینو میزنن به مژه هاشون؟؟
انگار نفرین کرده اند این خاک را، اجداد ما😔تابوده زاری بوده و تا مانده غم در یاد ما. ما نسل بازی خورده ایم، آتش به پر هامان زدند. یاغرق سیلابیم وجنگ یازیر آواریم و سنگ. انگار نفرین کرده اند این خاک رااجداد ما
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جان مااا بچه هااا پیام نزارین آسی بیاد بگه چکار کرده
گفت که
میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود... 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/#جانفدا...💛
من روغن کرچک و وازلین میزنم ...تاثیر داره بچه ها؟؟؟ تازه شروع کردم
روغن کرچک خودش به تنهایی معجزه اس
میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود... 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/#جانفدا...💛