2777
2789

برای تولد پسرم تم سگهای نگهبان میخوام بدم . تم فوندات خیلی خوب میخوام . ۳ طبقه

همه ی اون روزای سخت تموم شد و … حالا تمام دردهام خلاصه شده تو فراق جگر گوشم…

قیمتش هم مهمه؟ من یکیو میشناسم تو اینستا کارش عالیه ولی قیمتاش بالاس یه کم 

بذار خل باشی خل رو موده اصا میمونه مغز خل تازه👍🏻. ..آآآ حکم لازم✔️ما که دل حکم کردیم♥️ اون چرا برد با خشت❌...ما همه جوره احترام گذاشتیم😎 و اون همه حرکات به مولا زشت😱....هرکی به ما رسید به ما گیر کرد قلابش😑... هر جا ما جفت شیش گذاشتیم اونا بردن با دو تا بش... 😶😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قیمتش هم مهمه؟ من یکیو میشناسم تو اینستا کارش عالیه ولی قیمتاش بالاس یه کم 

نه مهم نیست . ولی دیگه الکی گرون نباشه . زن مجید صالحی هم کارش خیلی شیکه اما گرونه . 

3طبقه مهمون؟ کرونا بخاطر پسرت مهمونی نده منم 7روز پیش تولد پسرم بود 3تایی بودیم کیکشم برش دادم وا ...

مهمونی نداریم 

باباش میخواد براش بهترین جشنو بگیره من کاره ای نیستم. 

کیک رو تقسیم میکنیم میدیم خانوادمون فقط. مهمونی نیست

نه مهم نیست . ولی دیگه الکی گرون نباشه . زن مجید صالحی هم کارش خیلی شیکه اما گرونه . 

الان پیجشو بهت میدم 

بذار خل باشی خل رو موده اصا میمونه مغز خل تازه👍🏻. ..آآآ حکم لازم✔️ما که دل حکم کردیم♥️ اون چرا برد با خشت❌...ما همه جوره احترام گذاشتیم😎 و اون همه حرکات به مولا زشت😱....هرکی به ما رسید به ما گیر کرد قلابش😑... هر جا ما جفت شیش گذاشتیم اونا بردن با دو تا بش... 😶😐
مهمونی نداریم  باباش میخواد براش بهترین جشنو بگیره من کاره ای نیستم.  کیک رو تقسیم میکنی ...

عزیزم نمونه کاراش هست تو پیجش کارش عالیه 

https://instagram.com/sweetandsweeterbysara?igshid=1hx2fylx0ta0r 

سوییت آفر هم خیلی کیک هاش خوبه قیمتشو نمی دونم ولی خیلی خوشمزه اس

23 شهریور روزی که تو برای همیشه از ذهنم میری. من به تو ثابت می کنم از تو بهتر بودم💫🎀 برای قوی بودنم و تسلیم نشدنم دعا کنید🙏😔
مهمونی نداریم  باباش میخواد براش بهترین جشنو بگیره من کاره ای نیستم.  کیک رو تقسیم میکنی ...

خداروشکر بهتر عزیزم

تولدش مبارک باشه😍😍😍😍

جشن فارغ التحصلیشو ودامادیش انشاالله

بهتون خوش بگذره❤❤❤❤

یه خانمی همینجا هس خیلی خوش سلیقس

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️
خداروشکر بهتر عزیزم تولدش مبارک باشه😍😍😍😍 جشن فارغ التحصلیشو ودامادیش انشاالله بهتون خوش بگذره ...

خیلی ممنونم عزیزم با دعای خیرتون. الهی امین .