خوایی که من میشناسم غیر ممکن رو ممکن میکنه، برو دم خونش، دست به دامانش شو روتو زمین نمیندازه
رب هب لی من لدنک ذریة طیبة إنک سمیع دعا، رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین، خدایا به همه ی منتظران فرزند سالم و صالح بده🌺خدایا ازت ممنونم که بعد از 3سال نیم انتظار دامنمو سبز کردی، میدونم خودت نگه دارشی، میسپرمش به خودت سالم بذارش تو بغلم🌺من تورو با وساطتت حضرت محمد و آقا ابالفضل از خدا گرفتم ، میدونم خدا نگه دارته🌺به دنیای ما خوش اومدی یکی یکدونه مامان ۴/۱۳💗💫خدایا شکرت🤲💜
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پنج تا صلوات فرستادم توروخدا برای نرفتن ابروم و رسیدن به حاجتم دعام کنید🖤🙏😔💔
من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
ان شاء الله خدا به خواستهی دلت نگاه کنه، از ته ته قلبم میخوام،
رب هب لی من لدنک ذریة طیبة إنک سمیع دعا، رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین، خدایا به همه ی منتظران فرزند سالم و صالح بده🌺خدایا ازت ممنونم که بعد از 3سال نیم انتظار دامنمو سبز کردی، میدونم خودت نگه دارشی، میسپرمش به خودت سالم بذارش تو بغلم🌺من تورو با وساطتت حضرت محمد و آقا ابالفضل از خدا گرفتم ، میدونم خدا نگه دارته🌺به دنیای ما خوش اومدی یکی یکدونه مامان ۴/۱۳💗💫خدایا شکرت🤲💜