2777
2789
دیروز رفته سونوگرافی و گفتن که کلیه ی چپش سنگ ساخته و گفتن چون کوچیکه میتونه دفعش کنه .توروخدا اگه تجربه ای دارین بگین تا ما بدونیم باید بهش چی بدیم بخوره تا زودتر دفع بشه..........
Lilypie First Birthday tickers

روی هر پله ای که باشی خدا یک پله بالا ترست نه به خاطر این که خداست به خاطر این که دست تو را بگیرد.

بابای منم داشت اینقدر دارو خورد تادفع شد البته گیاهی
عرق خارشتر
ترب سیاه
پوست هندونه رو بجوشونی بعد آبش رو بخوری
عطاری هم دارو زیاد داره
خدایا با هر نفس که می آید و می رود تو را شکر دوست دارم در هر نفس به یاد تو باشم
مائ الشعر
کیوی
خوبی که از حد بگذرد ٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍ ٍٍٍٍ نادان خیال بد کند

شاد باش نه یک روز بلکه هزار سال ...
بگذار آوازه ی شاد بودنت،چنان در شهر بپیچد:
که رو سیاه شوند آنانکه :
بر سر غمگین کردنت شرط بسته اند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادر بزرگ منم داشت قرار بود بره سنگ شکنی مامانم یک هفته مادام آب پوست هندوانه را با آب میوه گیری براش گرفت و خورد و دفع شد بهترین درمان دفع سنگ کلیه است مزه اش هم بد نیست مزه هندوانه میده
Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
سلام دوست عزیزم
اول اینکه آب تصفیه شده بخورن پدرتون
یعنی اگه دستگاه تصفیه آب خانگی دارید که بهتر اگر ندارید میتونی یه کوزه سفالی که لعاب نداشته باشه تهیه کنید آب رو توی اون بریزید اون خودش این خاصیت رو داره که املاح و جرم و اهک آب رو میگیره بعد بابا میل کنند
ترب سیاه رو بگیرین رنده کنید و آبشو با فشار دادن بگیرید خیلی خیلی موثره توی دفع سنگ کلیه
یه مدل هندونه هم طرف آذربایجان هست که وسطش زرد رنگه کاملا اما شیرینه اونم دوای کلیه است
یه چیز دیگه هم هست البته به این شرط که دوستان نیان بگن از لحاظ شرعی فلان و بهمان
آبجو میتونن مصرف کنند این خیلی خیلی عالیه و سریعا سنگها رو دفع میکنه من توی طایفه موارد زیادی رو دیدم که تنها راه درمانشون مصرف همین بوده
از لحاظ شرعی هم اگر به نیت شفا و تحت تجویز پزشک به عنوان دارو مصرف بشه اونم به اندازه معین شده نه بیشتر مشکلی نداره