2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یبار با سوزن غضروف گوشمو سوراخ کردم‌نخ انداختم‌توش قشنگ وقتی سوزنه از غضروف رد میشد صدا تق تقشو م ...

مرسی ولی  کامل  بهم  بگو   باچه  سوزنی  نخ اون  چندلایه  باشه   اخه  حقیقت  برای بردلرم  میخوام   داداشم   خیای  وقتی میگه  ابحی  گوشم سوراخ کن  من هم اول  مخالف   بودم  ولی  حالا   میگم  گناه داره  انجام بدم  برایش   مرسی

اول‌ یه سوزن رو با‌ آتیش و الکل ضد عفونی کن بعد انجام‌بده یه چی‌ ویگه‌لیدوکائین بزن کمتر حس‌میکنی‌‌ میتونی چند دیقه‌ با‌یخ فشار بدی تا حسش کمتر شه‌بعد کارتو انجام بده بعضی از خارجیها‌برای این که‌راحتتر کار کنن پشت نرمه گوششون یه قطعه سیب‌ یا‌چیز مثل اون میزان تا صاف واییسته‌ 

اول‌ یه سوزن رو با‌ آتیش و الکل ضد عفونی کن بعد انجام‌بده یه چی‌ ویگه‌لیدوکائین بزن کمتر حس‌میکنی‌‌ ...

مرسی گلم  نخ اون چند لایه باشه  یکی  میگفت ازپشت  سوزن اره باید  فشار بدم 

مرسی گلم  نخ اون چند لایه باشه  یکی  میگفت ازپشت  سوزن اره باید  فشار بدم&n ...

فرق نداره نخ برا آینه که نظاره باز بهم بچسبه همون اندازه که سوزن برداشتی نخ کن ولی سوزن خیلی نازک نباشه مثلا سوزن گلدوزی نباشه اونوقت خیلی ریز میشه

فرق نداره نخ برا آینه که نظاره باز بهم بچسبه همون اندازه که سوزن برداشتی نخ کن ولی سوزن خیلی نازک نب ...

مرسی  نخ اون  بزرگ کنم سوراخ  گوشش   بیشتر نمیشه   تاثیر داره یا  نه   میگم دوست دلشتی  بیا وات   سوراخ  کردم عکسش  بدم  ۰۹۰۳۲۱۷۲۸۳۹

مرسی ولی  کامل  بهم  بگو   باچه  سوزنی  نخ اون  چندلایه  باش ...

عزیزم من اصلا بلد نیستم همینطور نشسته بود زد یه سرم سوراخ کردم..

بعد یه هفته گوشم درد میکرد اومدم پیرسینگ بندازم دیدم سوارخه کوچیکه الانم‌ کیپ شد

بنظرم برو بیرون واست انجام بدن به دردسرش نمیارزه

تیکر بارداری نیست😑🐷🐾