2777
2789

از کرونا جون بپرس ببین چی دوست داره 😊

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا شوهرش میخواد بیاد خونش🤷😂🙄

خواهر شوهرش می خواد بیاد خونشون فرزندم... 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 

سوپ بپز تو هوای سرد میچسبه😇

بعدم ساندویچ الویه یا مرغ بدرست اگه دوست نداری حاضری باشه 

زرشک پلو با مرغ یا قرمه سبزی بپز 

مخلفاتشم که یا سبزی یا کاهو و ماست ترشی و هرچی داری دیگه 

ژله هم باشه چه شود😑😄

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ ❤️🍃
خواهر شوهرش می خواد بیاد خونشون فرزندم... 

حالا نیست ملت نمیرن خونه ننه باباشون و خواهرشون بدم میاد الکی ادا درمیارن!!

من چند وقت پیش خیلی حالم بود برای ویارم واقعا تو خونه آپارتمانی دیگه نفسم بالانمیومد به دوستم که ۲ تا دختر کوچیک داره گفتم خونه ای من بیام یه ساعت؟ گفت نه سرماخوردم خوب شدم خبرت میکنم بعدش کلی بحث کرونا رو اورد. ناراحت شدم من یه نفرم با فاصله هم بشینیم مشکلی نداره بعد چند روز فهمیدم رفته تو جمع خانوادش و دوماداشون با جمعیت ۳۰ نفره اداهاش فقط واسه من بود 

مادر یه نی نی 👶
حالا نیست ملت نمیرن خونه ننه باباشون و خواهرشون بدم میاد الکی ادا درمیارن!! من چند وقت پیش خیلی حال ...

من سکوت می کنم که این سکوت منطقی تره... 

جون خودتونه نه من و نه هیچکس دیگه ای... 

فقط یه چیزی... 

کادر درمان خسته ان............ 

عزیزم بنظرم زرشک پلو با مرغ درست کن ، کنارشم دوغ بگیر، یه سالاد شیرازی یا سالاد فصل (هرچی خودتون میخورین) درست کن ،این شامت واسه پزیرایی هم میتونی همین الان یه کیک خیس درست کنی و نسکافه ، یا مثلا یه دسر آسون 

لبخند بزن، یه کوچولو،،، هر چقدرم مشکل داشته باشی بازم زندگی ادامه داره،،، تنها کار بیخیال بودنه پس