2777
2789

سلام 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
منم لایک کنید  من از هیچی حاجت نگرفتم هرچی خوندم انگار نه انگار نمی دونم مشکل از منه یا از اقب ...

منم عین شمام چند سالتونه من 30 سالمه از پارسال کلی چله میگیرم ازدواجم چور نمیشه کلی ام پول دعانویس دادم

جدید نیستم سه بار تعلیق شدم!  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم عین شمام چند سالتونه من 30 سالمه از پارسال کلی چله میگیرم ازدواجم چور نمیشه کلی ام پول دعانویس د ...

بیا برو تو این پیج بهت طریقت میده منم طریقت گرفتم میگن مشکلات کم کم حل میشه من هر ختمی گرفتم جواب نداد حالا فعلا دارم اذکار این پیج رو انجام میدم ببینم چی میشه rahmatvanoor

زندگی زیبا دوستت دارم ...
بیا برو تو این پیج بهت طریقت میده منم طریقت گرفتم میگن مشکلات کم کم حل میشه من هر ختمی گرفتم جواب ند ...

پیج ایسنتا یا تلگرامه؟! حرز امام جوادم میگن خوبه نگرفتم واس طلسم اینا

منم عین شمام چند سالتونه من 30 سالمه از پارسال کلی چله میگیرم ازدواجم چور نمیشه کلی ام پول دعانویس د ...

من چله حق شناسم گرفتم و نشد نزدیک نامزدیم همه چی بهم خورد خیلی عذاب کشیدم هرچی دعا کردم التماس خدا کردم هیچی درست نشد این بار اولم نیست هربار نمیشه هربار تا همه چیز اوکی میشه یهو خراب میشه خسته شدم از دعا و انتظار 

پیج ایسنتا یا تلگرامه؟! حرز امام جوادم میگن خوبه نگرفتم واس طلسم اینا

اینستاگرامع. دنبال طلسم و دعا و جادو و این چیزا نرو جز بدبختی و مشکلات چیزی ندارن 

من چله حق شناسم گرفتم و نشد نزدیک نامزدیم همه چی بهم خورد خیلی عذاب کشیدم هرچی دعا کردم التماس خدا ک ...

منم والا عین شمام منم با کسیکه دیگه همه حرفامونو زده بودیم خیلی خانواده ها شبیه هم بود موقعیت هامون عین هم و همو دوست داشتیم بهم خورد اصلا نفهمیدم سرچی قبل و بعدشم خیلی ذکر و چله و دعا خوندم اصلا اثر نکرد دوسالم از روش گذشته هیچی به هیچی همین دیروز گفنم من دیگه بریدم با سنگم اینقدر حرف زده بود اب میشد چرا سرنوشت من اینجور شد اخه

منم والا عین شمام منم با کسیکه دیگه همه حرفامونو زده بودیم خیلی خانواده ها شبیه هم بود موقعیت هامون ...

واقعا آدم دیگه باید کلن بیخیال بشه هرچی دعا کردیم فایده نداشت بنده جواب نداد خدا هم جواب نداد زندگی همینه دیگه 

تو اون پیج رفتید مشکلتون رو گفتید ذکر و دعای خاص داد؟

کلن برای هر مشکلی طریقت میده یه ذکر خاصه برید به شما هم میگن شرایطو خیلیا مشکلاتشون حل شده من الان دو ماهه دارم میگم فعلا ک خبری نیست تا ببینم دیگه بعدش چی میشه 

کلن برای هر مشکلی طریقت میده یه ذکر خاصه برید به شما هم میگن شرایطو خیلیا مشکلاتشون حل شده من الان د ...

ایشلا بزودی مشکل شما هم حل شه میگن هرچقدرتاخیر بیشتر میشه تو حاجت گرفتنت بدون بهترین ها داره واست اماده میشه

والا من دیگه نمیکشم

مرسی از راهنماییت