2777
2789
عنوان

ادامه بدم یا ن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 31 پست
مشکل همینه که نمیتونم برم پیشش😐😐 ولی فک نمیکنم آدمی باشه که بخاد همچین کاری کنه  ولی بازم می ...

تجربه نشون داده به هیچ پسری اعتماد نکن منم وقتی ۱۵سالم بود همین تجربه رو داشتم فقط خدا و شکر پسر رو از نزدیک ندیدم چون فاصله شهر ها خیلی زیاد بود یادمه اون موقع دختر داییم که همسن من بود می‌گفت تمومش کن آخرش برات بد میشه ولی من فک میکردم اون خیلی دوسم داره و نمیتونم باهاش کات کنم بعد از یه ماه یه دعوایی پیش اومد و کات کردیم 

تازه الان میفهمم چقدر اون موقع حالم بده بوده با اینکه همیشه داشتیم با هم چت میکردیم ولی من از خودم بدم میومد وقتی که کات کردیم تا دو هفته حالم خوب نبود همش تو خودم بودم نشستم فکر کردم دیدم اون الان با یکی دیگس داره عشق و حال خودشو می‌کنه چرا من اینجا باید ناراحت باشم!!

رفتم سراغ نقاشی دیگه سرم گرم بودو دیگه بهش فکر نمی‌کردم 

خلاصه به هیچ پسری اعتماد نکن زود هم تصمیم نگیر من چند وقت بعدش رو پسر عمم کراش زدم😂دنیا خیلی زود میگذره مراقب خودت باش😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید