2777
2789
عنوان

اسهال بچه 8 ماهه بخاطر آنتی بیوتیک

670 بازدید | 10 پست
خانوما کسی بوده بچش بخاطر آنتی بیوتیک اسهال شده باشه اسهالش چقد طول کشیده؟برای قطعش چیکار کردین؟
خدایا توکل به تو.عااااااااااااااااااااشقتم خدا جونم.تنهام نزار. خدایا نینی تو دلمو اول به خودت بعدم به امام رضا میسپرمش خودت برام نگهش دار وسالمو صالح بیارش تو بغلم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داروشو 6روزه قط کرده دکتر ولی اسهالش قط نشده هنو
خدایا توکل به تو.عااااااااااااااااااااشقتم خدا جونم.تنهام نزار. خدایا نینی تو دلمو اول به خودت بعدم به امام رضا میسپرمش خودت برام نگهش دار وسالمو صالح بیارش تو بغلم
نی نی صبا اسهالش بعد چن روز قط شد؟
اره پسر منم این جوری می شد به ازیترو مایسین و کو اموکسی کلاو حساسیت داشت
(تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۷/۲۱وزن هدف۷۵.....)وزن شروع در گروه مانکن های زیبا85.وزن هدف75.با امید بر خداوند متعال تا سی اذر75شدددم
مامان حسام دختر منم به آزیترومایسین حساسیت داره ولی شیرخشک میخوره نمیدونم باید شیرخشکو بدون لاکتوز بدم یا همین شیرخشکه خودشو