2777
2789

دوستا گلم

یک نکته هم می خواستم در مورد واکسن 18 ماهگی بگم. تو یکی از روزایی که داشتم تو این سایت در مورد این واکسن تحقیق م کردم سرنوشت دردناک الینای کوچولو رو خوندم که بعد از تزریق این واکسن چه بلاها که سرش نیومده. از قضا این بچه خودش مشکلات آلرزی از بدو تولد داشته اما در نهایت فهمیدن که مشکل به وجود امده تقصیر مرکز بهداشتی خیابان گرگان بوده و واکسن ویروس زنده داشته و .... منم خیلی ترسیدم و موضوع رو با دکتر سماعی دکتر مانلی مطرح کردم. ایشون گفتن که متاسفانه جدیدا دولت داره در مراکز بهداشتی ضمن تزریق واکسن یاداور ی سه گانه در 18 ماهگی ، یاداوری ام ام ار رو هم تزریق می کنه که قبلا نمی کرده و ظاهرا زمان تزریقش ورود به مدرسه بوده و گفت تزریق همزمان این دو واکسن در این سن ممکنه سبب بروز حساسیت و تشنج در کودکان بشه. و گفت که هیچ جای دنیا این کار و نمی کنن و اون هم انجام نخواهد داد.
دوستای خوبی که قراره واکسن نی نی هاشون رو در مراکز بهداشتی بزنن حتما با دکترشون در این مورد مشورت کنن. ضمنا چون مانلی معمولا وقتی تب می کنه تبش سریع بالا می ره دکتر بهم قرص ضد تشنج هم داد که از سه روز قبل از واکسن بهش بدم چون معمولا تب حاصل از این واکسن بالا است. بعضی ها هم میگن یکسری واکسن هندی اومده تو بازار. به نظر من اگه کسی واقعا به دکتر بچه اش مطمئن هست این واکسن رو تو مطب بزنه.
اینا رو نگفتم که مثل من بال بال بزنین و غصه بخورین یا با خوندن سرنوشت الینا وحشت کنین اینا رو گفتم تا با توکل به خدا پیش برین و در این مورد تحقیق کنین تا انشالله برای هیچ کس هیچ مشکلی پیش نیاد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید