2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این برای  بسته  شدن  سوراخ  گوش  هست   درسته صمنا  نخ چند لایه &n ...

نخ دو لایه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اره همین   درسته   مرسی  الان هم ایا  کسی  بلده  این روش  خواهر ح ...

باید از خانومای قدیمی فامیل کمک بگیریدبا حوصله اونقد نرمه ی گوشو میمالن تا بیحس بشه و اروم اروم سوراخ میکنن و نخ رد میکنن

در زمان نوزادی با ته سوزن انجام میشه...بزرگسالی هم همینطور..چون سر سوزن زهر داره و ته سوزن باعث میشه ...

یه سوال  دیگه   دارم   ایا  گوش  پسر اگه  خودش  بخواد  به نطرتون   درسته   سوراخ کرد یا نه   میسه  راهنمایی  کنید 

پس با پشت  سوزن   نزنم   به نطرت

با نوک سوزن باید شروع کنی 

بعد از ته سوزن بزنی که اندازه ی گوشواره سوراخ کنی و باز شه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یه سوال  دیگه   دارم   ایا  گوش  پسر اگه  خودش  بخواد  به نط ...

من دوس دارم همسرم یه نگین بزنه 

ولی خودش دوس نداره 

تتو هم دوس نداره 

ولی من این چیزا رو خیلی دوس دارم ، به نظرم خیلی جذابن 

باید از خانومای قدیمی فامیل کمک بگیریدبا حوصله اونقد نرمه ی گوشو میمالن تا بیحس بشه و اروم اروم سورا ...

خدا اگه  بلدی  کامل  بهم بگو   دوست دارم  یاد بگیرم  عکسی  نداری  راستی  سوزنش  چی   خیاطی  یا لحاف  دوزی  نوع  نخ

سوراخ گوشم گرفته قسمت غضروف رو زدم کسی راه حلی داره؟

پنبه رو با آب جوش خیس کن 

یه کم فوتش کن نسوزی 

بعد بذار روی سوراخی که بسته شده 

سوراخ گوشتو فشار بدی مثل جوش ازش آشغال و چربی میاد بیرون و باز میشه

راه دوم

گوشتو با ویتامین آ چرب کن و گوشواره رو بزن باز میشه ( اگه زیاد نگرفته باشه )

خدا اگه  بلدی  کامل  بهم بگو   دوست دارم  یاد بگیرم  عکسی   ...

خیاطی معمولی

چرا؟میخوادگوشواره بندازه؟شدن ک میشه..ولی خب پوشواره انداختنش شاید جالب نباشه..بازم نظر خودش مهمه..شد ...

خوب خودش خیلی  اصدار  داره میگه   قول  میدم  فقط  توخونه  گوشواره  بندازم  بیرون رفتم دربیارم  موندم انجام بدم یانه 

من یاد ندارم عزیزم...ولی ی خانوم سن بالا واسه هممون انجام میداد..ی چیزایی یادمه..باهمون سوزن خیاطی

خوب هرچی یادته  بگو   حتی  نکات  ریزش  تشکر  میخواهی  شماره  وات  بدم  بهت   خواهر