aa۷۷۷ مدیر عضویت: 1397/09/16 تعداد پست: 182 عنوان سوراخ کردن گوش با سوزن | مشاهده متن کامل بحث + 3847 بازدید | 78 پست میگم به نطر شما برای سوراخ کردن گوش با پشت سوزن بهتره یا نوک سوزن 1399/09/09 | 04:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aa۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/16 تعداد پست: 182 اول گوشتو خوب ماساژ بده تا حالت بی حسی بگیره بعد لیدوکایین بزن پمادشو بزنی بهتره ... پس با پشت سوزن نزنم به نطرت
aa۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/16 تعداد پست: 182 وقتی با سر سوزن علامتو زدی بعدش باید با ته سوزن کم کم سوراخو باز کنی این برای بسته شدن سوراخ گوش هست درسته صمنا نخ چند لایه باشه توبه
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 16609 این برای بسته شدن سوراخ گوش هست درسته صمنا نخ چند لایه &n ... نخ دو لایه یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan
golsaa_1360 عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 8268 اره همین درسته مرسی الان هم ایا کسی بلده این روش خواهر ح ... باید از خانومای قدیمی فامیل کمک بگیریدبا حوصله اونقد نرمه ی گوشو میمالن تا بیحس بشه و اروم اروم سوراخ میکنن و نخ رد میکنن
aa۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/16 تعداد پست: 182 در زمان نوزادی با ته سوزن انجام میشه...بزرگسالی هم همینطور..چون سر سوزن زهر داره و ته سوزن باعث میشه ... یه سوال دیگه دارم ایا گوش پسر اگه خودش بخواد به نطرتون درسته سوراخ کرد یا نه میسه راهنمایی کنید
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 16609 پس با پشت سوزن نزنم به نطرت با نوک سوزن باید شروع کنی بعد از ته سوزن بزنی که اندازه ی گوشواره سوراخ کنی و باز شه یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan
golsaa_1360 عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 8268 یه سوال دیگه دارم ایا گوش پسر اگه خودش بخواد به نط ... چرا؟میخوادگوشواره بندازه؟شدن ک میشه..ولی خب پوشواره انداختنش شاید جالب نباشه..بازم نظر خودش مهمه..شدن ک میشه
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 16609 یه سوال دیگه دارم ایا گوش پسر اگه خودش بخواد به نط ... من دوس دارم همسرم یه نگین بزنه ولی خودش دوس نداره تتو هم دوس نداره ولی من این چیزا رو خیلی دوس دارم ، به نظرم خیلی جذابن یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan
aa۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/16 تعداد پست: 182 باید از خانومای قدیمی فامیل کمک بگیریدبا حوصله اونقد نرمه ی گوشو میمالن تا بیحس بشه و اروم اروم سورا ... خدا اگه بلدی کامل بهم بگو دوست دارم یاد بگیرم عکسی نداری راستی سوزنش چی خیاطی یا لحاف دوزی نوع نخ
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 16609 سوراخ گوشم گرفته قسمت غضروف رو زدم کسی راه حلی داره؟ پنبه رو با آب جوش خیس کن یه کم فوتش کن نسوزی بعد بذار روی سوراخی که بسته شده سوراخ گوشتو فشار بدی مثل جوش ازش آشغال و چربی میاد بیرون و باز میشهراه دومگوشتو با ویتامین آ چرب کن و گوشواره رو بزن باز میشه ( اگه زیاد نگرفته باشه ) یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan
golsaa_1360 عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 8268 خدا اگه بلدی کامل بهم بگو دوست دارم یاد بگیرم عکسی ... من یاد ندارم عزیزم...ولی ی خانوم سن بالا واسه هممون انجام میداد..ی چیزایی یادمه..باهمون سوزن خیاطی
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 16609 خدا اگه بلدی کامل بهم بگو دوست دارم یاد بگیرم عکسی ... خیاطی معمولی یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan
aa۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/16 تعداد پست: 182 چرا؟میخوادگوشواره بندازه؟شدن ک میشه..ولی خب پوشواره انداختنش شاید جالب نباشه..بازم نظر خودش مهمه..شد ... خوب خودش خیلی اصدار داره میگه قول میدم فقط توخونه گوشواره بندازم بیرون رفتم دربیارم موندم انجام بدم یانه
aa۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/16 تعداد پست: 182 من یاد ندارم عزیزم...ولی ی خانوم سن بالا واسه هممون انجام میداد..ی چیزایی یادمه..باهمون سوزن خیاطی خوب هرچی یادته بگو حتی نکات ریزش تشکر میخواهی شماره وات بدم بهت خواهر