2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا؟؟؟ من میخواستم نخ پنبه بگیرم . یعنی تو خونه ای هاشم باید زخیم تر بگیرم؟

نه خونه ای مهم نیست،،همون نخی نوزادی بخر ولی ی سرهمی مخمل یا ضخیم برای بیرون رفتن بخر

هم از بیمارستان میاریش هم واکسن داره، ازمایش باید ببری سرد میشه

البته اینا من برای تهران میگم اگر جنوبی نمیخواد

پسر خالم عید بود تولدش تجربه شد

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

هرجا غیر خوزستان باشی ..سرده

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
عید هوا سرده طناز جان حتما گرم بگیر تا اواسط اردیبهشت هوا سرده حالا اسم انتخاب کردی واسه دوتا گوگولی ...

مرسی عزیزم خوب شد پرسیدم‌مامانمم همش میگفت باید گرم‌بگیری من‌میگفتم‌نه 😄 اره ماهور و مهرسا گلم

امید زندگیم دوقلوهام😍 
نینی منم عید پارسال دنیااومد ..لباس گرم بردم .من اصلا سایز صفر نگرفتم فقط یک 

چی خریدی براش عزیزم؟ برا بیمارستان چی گرفتی برا تو خونه چ جنسی گرفتی ؟ 

اخه مال من ریز میشن باید صفر بگیرم

امید زندگیم دوقلوهام😍 
نه بابا نمیخواد. لباس آستین بلند کافیه. 2 لا بکن تنش. بعد بذارش توی قنداق فرنگی. قرار نیست بیاد بیرو ...

پتو دورپیچ گرفتم قنداق نگرفتم کریر هم‌میگیرم کافیه یا قنداقم میخواد؟ 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
مرسی عزیزم خوب شد پرسیدم‌مامانمم همش میگفت باید گرم‌بگیری من‌میگفتم‌نه 😄 اره ماهور و مهرسا گلم

وای خدااااا مبارک باشه اسماشونم خیلی قشنگه الان از ته دلم آرزو کردم باردار بشم دوقلو دختر سال دیگه پاییز یا زمستون بدنیا بیان یعنی آرزومه ها دوتا موجود صورتی و خوشگل خیلی مواظب خودت و نی‌نی های نازمون باش عزیزم😘😘

لباس سایزصفرشو همون معمولی بگیر به نظرم ولی یه سایز بزرگتر پاییزی  بگیره که تا اردیبهشت تنش شه ...

حتی برا نی نی ۲ کیلویی هم زود کوچیک میشه؟؟ واقعا موندم‌بین سایز یک و صفر . مال من دوقلوعه مال دوستم ۳کیلو و نیم بود تا الان ک یکماهشه هنو داره سایز یک میپوشونه من صفر بگیرم یا یک؟ 

امید زندگیم دوقلوهام😍