جنبهی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بیتفاوتیهای ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت میگردیم. آدمهای عجیبی هستیم …
الهی شوهرت بزودی سر ب راه بشه وعشق و انرژی مثبت ب زندگیتون برگرده و شوهرت هر روز بیشتراز قبل عاشقت ب ...
😂😂😂😂نمیدونم چرا خندم گرفت این همه خوشبختی محاللهه محاله محاااله
فداتتت عزیزمم ان شاءالله ❤❤❤
جنبهی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بیتفاوتیهای ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت میگردیم. آدمهای عجیبی هستیم …
گفت پاشو بریم دکتر منم نرفتم😞فیزیکی جلو خانواده ام؟
ببرش تو اتاق خب 🤣😂🤣😁 من به شوهرم میگم برو تو اتاق بدبخت خودش میفهمه میخواد کتک بخوره 🤣😂😂😁😁
نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یارعالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین اقایون محترم درخواست دوستی ندید
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ببرش تو اتاق خب 🤣😂🤣😁 من به شوهرم میگم برو تو اتاق بدبخت خودش میفهمه میخواد کتک بخوره 🤣😂😂😁😁
واقعنننن میگی ؟؟؟؟
نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یارعالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین اقایون محترم درخواست دوستی ندید
من کتکش بزنم خودمم دوتا میخوررم صد در صد😐 پس خودم نمیتونم شروع کننده باشم
الهی شوهرت بزودی سر ب راه بشه وعشق و انرژی مثبت ب زندگیتون برگرده و شوهرت هر روز بیشتراز قبل عاشقت ب ...
دختر اردیبهشتی هنوز هستی تو سایت؟؟من الان دیدم این اکانتم از تعلقی در اومده و دارم باز تاپیکامو میخونم شوهرم تا حدودی سر ب راه شده و انرژی و عشق ب زندگیمون برگشته مرسی از این پیامت تو اون سالا
عزیزممم❤️❤️هستم هنوز خانومیخداروشکر😍چقدر هم عالی ان شاءالله زندگیتون پر از نور ولطف خدای مهربون باش ...
الهی امینننن😘😘😘😘