2777
2789
عنوان

مشهدیهای عزیز بشتابید

496 بازدید | 8 پست
تعدادی أپارتمان بسیار شیک فول فرنیش با اشپزخونه کاملا مبله در محدودة کوه سنگی به فروش میرسد
مجتمع دارای پنجره شهری فضای سبز مکان بازی و إمکانات ویژه می بأشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
میشه شرایطشو برام خصوصی بفرستین؟؟؟یا یه شماره تماس برام بفرستین زنگ بزنیم
خدمات جشن با بهترین کیفیت:
بادکنک آرایی-ساخت استند- اجاره میز و صندلی کودک-عکس و فیلم- ساخت کلیپ-ساخت فیلم-غذا ،دسر،سینی اردور و...
با ما تماس بگیرید: تهران09125480911 مشهد09365525708 نمونه کارها در ایتستاگرام با نام کاربری:Dee_balloon
سلام مامانای مشهدی...
ما یک خونه داریم که برای رهن گذاشتیم ...البته قابل تبدیل هم هستش به اجاره....گفتم شاید اینجا خواهان داشته باشه...اصل قیمت 50 تومن رهن کامل هستش...اما هم تخفیف میدیم همم به اجاره قابل تبدیله...خیلی عجله داریم برای جا به جایی خونه تخلیه هم هست...اتاقا رو هم تازه رنگ کردیم...البته اتاق بچه سقف و دیوارش کاغذ دیواری داره

ادرسش : انتهای هاشمیه 6 یا توی کوثر 7. 100 متر .2 خوابه .انباری و تراس.پارکینگ.پارکت و کاغذ دیواری..کابینت چوب ..سرویس فرنگی ...ایفون تصویری و در ریموت دار...البته به هاشمیه 8 هم در ماشین رو داره... طبقه سوم بدون اسانسور...7 واحد هم هستش...همسایه ها هم ادمای خیلی اروم و خوبی هستن....دردسر مجتمع ها رو اصلا نداره و همه خیلی با هم خوب و دوستانه هستن...شماره تماس هم :09124906089 محسن پور