2777
2789
عنوان

😑زشت ترین حرکت شوهرتون بعد دعوا🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 32 پست

من ی بار تو دعوا اعصابم خورد شد گفتم اصلن گه خوردم فلان چیزو گفتم گفت نوش جونت منم مظلومانه نگاش کردم و جگچیزی نگفتم 

اومدم تو اتاق حرص میخوردم 

هی با خودم میگفتم پاشم برم بهش بگم خودت خوردی 

هی میگفتم برم بگم نوش جون خودت 

دیگ دوسه دیقه بعدش خودش فهمید چ گهی خورده اومد منت کشی 

منم بهش گفتم نوش جون خودت😂😂😂😂

پیج شال و روسری ماهلین mahlin_scarf1

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

رفتار زشتی نداره اصولا

ولی تا یکم بحثمون میشه معمولا نمیمونه حرف بزنیم میره یه چن ساعت تنها باشه زیادم باهام حرف نمیزنه ولی بعد دو ساعت با خودش خلوت کردن خیلی اروم و منطقی میشه و معمولا حقو به من میده

البته همون موقع که ول میکنه میره یکم حس ناخوشایندیه ولی بجاش بعدش خیلی خوبه. خودش میگه چون عصبانی میشم احساس میکنم اگه بمونم بیشتر دعوا میکنیم با یه چیزی ناخواسته بهت میگم که یوقت ناراحتت میکنه بخاطر همین میره تو تنهایی اروم بشه برگرده

💏"You & me 💕make a wonderful "We
نمیدونم چرا از خونه میره بیرون همیشه بعد دعوا بعد یه ساعت میاد یا میره می‌خوابه 😁 بد نیست ولی عجی ...

شوهر منم همیشه عصبانی ک میشه خوابش میگیره 

من برعکس ای حرص میخورم بعضی وقتا میرم بیدارش میکنم میگم پاشو ببینم من حرص بخورم تو بخوابی 

پیج شال و روسری ماهلین mahlin_scarf1
بهترین کارو میکنه

در کل که اره خوبه ولی من خودم ادمیم که وقتی ناراحتم حتما باید صحبت کنم تا مشکلو حل کنیم باهم

اون ول میکنه میره این دو ساعت برام خیلی اذیت کنندس تا برگرده

💏"You & me 💕make a wonderful "We
2810