2777
2789
عنوان

ازبین بردن ترک های پوستی

486 بازدید | 7 پست

کرم پوست یوسکین آ 120 گرمی

ویژگی های منحصر به فرد کرم یوسکین آ منحصر به فرد در محتوای گلیسیرین ، ویتامین های E ، B2 ، C نرم کننده و موثرترین کرم طبیعی برای درمان سرمازدگی ، خشکی و ترک های پوستی .

ترمیم ترک های عمیق پوستی و درمان ترک های موجود در شکم و ران ، پوست خشک دست ها ، آرنج ، زانو و پاشنه پا حاوی عصاره شیرین بیان و دارای خاصیت ضد التهابی .

آزمایشات پزشکی ، این محصول را برای کلیه افراد خانواده حتی کودکان ، توصیه می نماید .

فاقد رنگ مصنوعی ( رنگ زرد آن مربوط به ویتامین B2 می باشد ) . فاقد بوی مصنوعی ( بوی آن مربوط به کامفر طبیعی بوده و ظرف چند ثانیه از بین می رود . حاوی هیالورونیک اسید و خاصیت ترمیم و حفظ لطافت پوست

. مصرف این کرم برای خانم های باردار بلامانع است .قابل استفاده برای کلیه قسمت های پوست حتی پوست صورت و لب ها.

دارای سرعت جذب بالا و اثر طولانی مدت روی پوست فاقد چربی ( oil free ) و وازلین .

فاقد SPF

موارد مصرف :

کمک به التیام ترک ، خشکی پوست در نواحی اطراف ناخن ها .

کمک به نرمی پوست خشن ، ترک خورده و خشک در نواحی دست ها ، پاها ، آرنج و زانو .

کمک به بهبود سرمازدگی .

مناسب برای خشکی پوست و ادرار سوختگی .

قیمت این محصول 110000باارسال رایگان

یه صلوات مهمونم کنید💕

جواب نمیده

فقط کربوکسی تراپی

و کرم بازان

بقیه فقط تبلیغات الکیه

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شمااستفاده کردی ازاین کرم ک‌میگی تبلیغات الکیه؟

بله گلی

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اصلش نبوده عزیزم مشتری های من صددرصد راضی بودن ازاین‌کرم😍

نه اصلشو گرفتم

من و همه کسایی که میشناسم جواب نگرفتن

کلا ترک پوستی جوابش به کرم و پماد و اینا نزدیک صفر