2777
2789
عنوان

مامانا بیاین .‌. ویروس..

543 بازدید | 29 پست
پسرم ۸ ماهشه .. ۳-۴ روز تب شدید داشت که دو سه تا دکتر بردیم گفتن ویروسه چون طبق معاینه عفونتی نداره و بعد ۴ روز اگه تب قطع نشد باید ببریش آزمایش.. خدارو شکر بعد ۴ روز تب قطع شد . اما از یه ساعت پیش کمر و شکم و صورت پسرم انگار دونه های قرمز زده . بعضیا میگن برا همون ویروسس . کسی تجربه ای داره ؟؟ نگرانم
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
استرپتوکوکی چیه ؟؟ آوا یعنی چکار کنم ؟ باز ببرمش دکتر ؟؟
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پسرم یه شب تب کرد و خوب شد فرداش دست و پاش و یه ذره هم شکمش دونه زد.قرمز ریز و بعد یک روز پاهاش و دستاش پر شد دکتر گفت ویروسیه که اسم فارسیش بود ویروس دست و پا و دهن گفت واگیر دار تا یک هفته بیرون نبرش اصلا فقط هم یه استامنیفون و یه دیفن هیدرامین داد گفت خودش خوب میشه هیچ درمان خاصی نداره
@اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم@
آره Sahara ... ۳-۴ روز تب شدید داشت . بچم آب شد . درمان این دونه ها چیه ؟؟؟
بچه خواهرشوهرمنم همینطوری شد.بردن بیمارستان بخاطر دونه ها... بعد فهمیدن آلرژی بوده و بیخود بستریش کرده بودن.فکر کن دارو فقط سیتریزین دادن بهش و دو شب هزینه بستری گرفتن. البته اون هم بعد از یه هفته تب بود. حالا دکتر گلوی بچه تونو نگاه کرد؟ عفونت نداشت؟
ONLY. GOD.
والا یه دکتر از ۳ تا دکتر گفت گلوش یکم التهاب داره . از دیشب درست هم شیر نمیخوره.. چنتا مک میزنه و میزنه زیر گریه