2777
2789
عنوان

هدیه دلوینت و پدرش برای نی نی سایتی ها😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 96 پست

انشاالله که سلامت باشین به خدا ایمان داشته باشین فقط کافیه ایمان واقعی رو ببینه 🌹😍

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ایشاالله زود خوب بشی شفا بگیری منم پدرم سرطان داره دکترا جوابش کردن خواهشا دعاش کنید تو امضا توضیح دادم خواهش میکنم دعا کنید ازتون هرکی پست منو دید از تهدل دعا کنه برا بهتر شدنشان

دوستان میشه خواهش کنم ازتون برا سلامتی و شفای بابام که مریضه بشدت دعا کنید  سرطان کلیه داشت الان زده به بقیه اعضا بدنش دکتراجوابش کردن خواهشا دعاش کنید درد امونشو بریده داره ازدرد پتو رو چنگ میزنهو آروم گریه میکنه و جلو خواهر کوچیکم که خودش مبتلا به ام اس پیشرونده اس ذره ذره  آب میشه  خدایا خودت رحم کن خواهرم همش ۲۰ سالشه و مجرد نزار بی پشت و پناه بشه خواهش میکنم ازتون هرکی پست منو دیداز ته دل دعا کنه برابهتر شدنشان اخه من کسی روبجز اینها ندارم تو این دنیا   😔😔😔😔😔😔😔 دوستان بابام واسه همیشه رفت  چقدر دعا کردم شفا بگیره 😭حالا ازتون میخام دعا کنید خواهر کوچیکه مریضم خیلی بیتابی میکنه آروم بگیره 

عزیزم انشاءالله زود زود حالت خوب خوب بشه گلم

انشاالله انشاالله خبر سلامتیت بهمون بدی، لب خودت و خانوادت خندون بشن

الهی آمین 😘 😘 

صلوات برای حاجت دلت 🌹 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ💖🌹

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم💖🌹

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

انشاا...به احترام امام زمانمون که زودتر خداوند شفا بده و تن سالم بهت بده عزیز 

انشاا...خودتو و خانوادت همیشه سالم و سلامت باشین

2810