2777
2789
عنوان

هدیه دلوینت و پدرش برای نی نی سایتی ها😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 96 پست

یا مَنْ اِسْمُهُ دَوآءٌ وَ ذِکْرُهُ شِفآءٌ 🙏

ان شاالله هر چه زودتر حالت خوب بشه عزیزم😘

به امید روزی که هرکی بهم پیام می‌ده بپرسه:             "الان اونجا ساعت چنده؟"                                                                                                                                ای که دستت میرسد کاری بکن  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یا مَنْ اِسْمُهُ دَوآءٌ وَ ذِکْرُهُ شِفآءٌ 🙏 ان شاالله هر چه زودتر حالت خوب بشه عزیزم😘

ممنون از تک تک تون . خاک پاتونم😓😓😓😓خیلی شرمنده کردین

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
نه من چیزی نمیخوام بپرسم. فقط میخواستم بدونم واقعا نسبت فامیلی دارید یا نه؟

آره 

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
صلوات فرستادم برات عزیزم با دل مهربونت دعا کن عشقم برگرده⁦♥️⁩😢

توکل ب خدا .

عزیزدلم از خدا میخوام هرچه زودتر سلامتیتو بدست بیاری خدا پدرگلتو واست نگهداره،اگه تونستی با اون دل پاکت واسه داداشم دعا کن که استخدام بشه

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️

ای جان دلم چقد ماهی شما .ماشالله به این پدر که دختری مثل شما تربیت کرد که انقد قوی وماه هست همیشه از خدا میخوام دل پاک تو وپدرتو ببینه وسلامتیتو بهت برگردونه .من یقین دارم واز خدای خودم مطمئنم که دلوینت جانم دوباره شاد وسرحال ترازهمیشه میشه انرژی مثبت میفرستم سمتت انشالله که دیگه هیچ وقت توزندگیت درد وسختی نکشی .اگه یه روز سختی کشیدی بزرگت کنه وتحملشم بهت بده ..پشت هرسختی .خوشی هست انشالله خوشی نصیبت بشه .با یه داماد خوب وبچه ناز واسه بابای محترمت عزیزم .بوس روسرت 😀😍😍😘😘😘❤💚

اگه برات امکانش بود برای من بدبخت هم دعا کن. خیلی خستم .میخوام دیگه صبحی درکار نباشه و همین امشب عمرم تموم شه تو رو خدا نگو این چه حرفیه فقط دعا کن امشب به این آرزوم برسم. منم برات دعا میکنم حالت خیلی زود خوب شه 

ای جان دلم چقد ماهی شما .ماشالله به این پدر که دختری مثل شما تربیت کرد که انقد قوی وماه هست همیشه از ...

بابام گفته شوهرت نمیدم 😕😮

انشالا خدا ب حق قران شفات بده و باخانوادت خوشبخت باشی گلم همیشه سلامت و خندان باشیدخدا بابای عزیزو مامان گلتم حفظ کنه برات😍الهی امین .. برات صلوات میفرستم وصدقه دادم .❤❤❤..

کاربری چهارممه 3ساله اینجام بهم نگین تازه وارد😊..دل شکستی وشبی یک نفر از جنس خودت خنده ای تلخ ب چشمان تَرَت خواهدکرد....عشقی ک گذاشت ورفت💔عاشقی ک گذاشتیمشو ورفتیم💔هممون همو تنهاگذاشتیم💔همه دل همو شکستیم💔چرا انتظار داریم دنیا جای خوبی  برا زندگی کردن باشه💔چرا ازینکه بعضی موقع ها دلمونا میشکنن وتنهامون میزارن انقدتعجب میکنیم  ؟مگه خودمون دل نشکستیم مگه خیلیارا تنهانگذاشتیم 💔..........وقتی داری روزای سختی را میگذرونی ومتعجبی ک پس خداکجاست؟یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه❤❤❤
2810