2777
2789
عنوان

هر کی پلی کیستیکه(تنبلی تخمدان) و جوش میزنه بیاد .🙏🏻🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 2476 بازدید | 39 پست
عه حساس شدن برا تو هم  پس طبیعیه یا قرصمو عوص کنم ؟

طبیعیه همشون اینجورین 

صددرصد خوب میشی مخصوصا اینکه دلیلش هورمونی بوده این قرصا ضد هورمون مردانه و آندروژنن من از وقتی که میخورم موهای صورتمم نازکتر شده قبلا پرمویی مردانه داشتم

بی تفاوت باش چون هر چیزی ارزش فکر کردن ندارد شادی چیزی نیست جز داشتن تن سالم و یک حافظه ی ضعیف
طبیعیه همشون اینجورین  صددرصد خوب میشی مخصوصا اینه دلیلش هورمون بوده این قرصا ضد هورمون مردانه ...

عه جوشات هم بهتر شد ؟

تو هم مجردی مثل من پلی کیستیک اینایی؟چن سالت 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا کنه واقعا  پوستم به معنی واقعی کلمه خراب شده تو سن ۲۰ سالگی !

منم همینطور خوبه زود اقدام به درمان کردی جاش نمیمونه دیگه 

بی تفاوت باش چون هر چیزی ارزش فکر کردن ندارد شادی چیزی نیست جز داشتن تن سالم و یک حافظه ی ضعیف
عه جوشات هم بهتر شد ؟ تو هم مجردی مثل من پلی کیستیک اینایی؟چن سالت 

من ۳۲ سالمه و مجردم مشکلات قاعدگی ام دارم دفعه اخر که دکتر رفتم کیست داشتم از همین قرصا بهم داد یه مارک دیگه بود 

منم همینطور خوبه زود اقدام به درمان کردی جاش نمیمونه دیگه 

جاهاش کلی مونده فرورفتگی یکی دو تا عمیقه 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
ای بابا یه درصدم بهتر نشدی ؟ پس چیکار میکنی  اگه خوب نمیشه برم دکتر منم

من ریزش شدیدموداشتم وجوش های زیاداین داروهارودادفعلاک هم ریزش دارم هم جوش البته یکم بهترشده اماخب بهبودی کامل نه دکترگفته بایدادامه بدی

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
جاهاش کلی مونده فرورفتگی یکی دو تا عمیقه  

لک زود پاک میشه دوتا فرورفتگی مهم نیست... 

جوشای من خیلی بهتر شده 

یه کمم باعث افسردگی میشن این قرصا باید کنار اومد باهاش

من ریزش شدیدموداشتم وجوش های زیاداین داروهارودادفعلاک هم ریزش دارم هم جوش البته یکم بهترشده اماخب به ...

خب دگ میگی بهتر شده ...

چن وقته استفاده میکنیشوم 

بعد دقیقا همینا رو داده ؟

سازش چیه لابود جوشات خیلی کمه 

پس خواستگار میاد چکار میکنی جوشاتو 😟

من ۳۲ سالمه و مجردم مشکلات قاعدگی ام دارم دفعه اخر که دکتر رفتم کیست داشتم از همین قرصا بهم داد یه م ...

کیست با پلی کیستیک فرق داره 

پلی کیستیک تنبلی تخمدانه که پر کیست ریز میشه تو مشکلت فرق داره با من 

کیست با پلی کیستیک فرق داره  پلی کیستیک تنبلی تخمدانه که پر کیست ریز میشه تو مشکلت فرق داره با ...

پلی کیستیک فک کنم کیست شدیده بیشتر از یه دونه توی تخمدانا کیست هست 

فرق نداره دیگه مشکلات تخمدان دیگه همش 

پلی کیستیک فک کنم کیست شدیده بیشتر از یه دونه توی تخمدانا کیست هست  فرق نداره دیگه مشکلات تخمد ...

اره مشکل من شدید تره ای بابا ...

خدایا به حق این بارون بهم رحم کن 😓خدایا خواهش میکنم ازت 💜

اره مشکل من شدید تره ای بابا ... خدایا به حق این بارون بهم رحم کن 😓خدایا خواهش میکنم ازت 💜

درست میشه بابا انقد مهم نیست 

مال منم شاید پلی کیستیک باشه تازگیا  دکتر نرفتم از ترس کرونا 

با دارو درست میشه الکی نیستن که این قرصا