2777
2789
عنوان

دوربین اتاق کودک

202 بازدید | 9 پست

فروش ویژه دوربین مداربسته بیسیم برای اتاق کودک و فروش انواع ردیاب شخصی و دوربین کوچک با بهترین قیمت در فروشگاه دوربین مداربسته مالکت جهت خرید و اطلاع از قیمت به وب سایت مالکت مراجعه کنید.

تبليغات سايت كم بود 

مرسي شمام هستي

اگه چیزی گفتم ک ناراحت شدی... بگو تا دوباره بگم😊😊اگه از من ناراحتی ب عمم فحش بده (همه ازم میپرسن عمه داری اصلا؟ اره دارم بخدا مادر شوهرمه) 
چقدر زشت دوربین اتاق کودک چیه واااا

پکیجر ک مادر از اتاق خودش بچه بیدار شد متوجه بشه 

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘رب هب لي من لدنك ذريه طيبه انك سميع الدعا ، رب لا تذرني فردا و انت خيرو الوارثين.🌺کنجد کوچولویی که تو دلم جوونه زدی خوش اومدی قلب من🥰حسم میگه ی دخمل کوچولو تو راه خونمونه🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون از شما دیگه چی کار کنیم دیگه 

😂😂😂❤️❤️❤️❤️هميشه بمون لعنتي🌹🌹

اگه چیزی گفتم ک ناراحت شدی... بگو تا دوباره بگم😊😊اگه از من ناراحتی ب عمم فحش بده (همه ازم میپرسن عمه داری اصلا؟ اره دارم بخدا مادر شوهرمه) 

بیا عزیزم برات پیدا کردم کلی دوربین کودک داره لیتنکشو برات میذارم

https://malked.com/product-category/camera/baby-camera/

دوربین اتاق بچه-دوربین اتاق کودک-دوربین مخصوص اتاق کودک-دوربین مداربسته کودک-دوربین مخصوص اتاق کودک

دوربین منزل-دوربین مخفی برای منزل -دوربین خانگی-دوربین مداربسته خانگی-دوربین برای منزل