2777
2789
عنوان

چرا انقدر بدشانسم من

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر موقع ماهی رو از آب بگیری تازس. از حالا که اونجا هستی شروع کن. نه اینکه اصلا کمک نکنی. کمتر کمک کن.
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
مادرشوهر منم همینه البته من زیاد رو داده بودم و صمیمی بودم, جاریم میومد میخورد میشست کنار, من بدبخت ظرفا رو بشور و کارا رو انجام بده حالا یاد گرفتم یکم دیرتر از سر سفره بلند میشم تا جاریم یا کسی دیگه بره پای ظرفشویی
دنیای من محمدرضا و محدثه
شوهرت نیست ک نیست نمیتونی وصعیتت رو خودت مذیریت کنی وقتی ب همه گفت سپیده هست شما نمیخواد بلند شید ، تو هم اون زبون رو ک دقیقا برای این وقتا گذاشتن رو بجنبون بگو مادرجون دست تنها شستن این همه ظرف سختمه بچمم ک اذیت میکنه ب من لطف کنید کمک کنید ظرفارو بشوریم خانوما لطف میکنید مرسی . حساب کاردستشون میاد همه رو هم با خنده بگو .
من نمیگم کارکردن بده ادم میره خونه کسی میخوره خب کمک هم میکنه اما همه روبا کمک هم جمع میکنن ... نه ک رو دوش یه نفر باشه مگه تو کلفتی اخه، این دوتا مورد باهم فرق داره اینکه بلانسبتت کلفتی کنی بقیه بشینن جاشون،بااینکه همه بلندشن به کمک هم جمع و جور کنن درستش اینه . خودت پرروشون کردی