2777
2789
با سرمایه 10 تومن چه کار پردرامدی رو به یک حانم لیسانس پیشنهاد می کنید.ایده نو بدبد .همکار هم قبول می کنیم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فیزیک خوندم. والا راجع به مهد هم فکر کردم ولی فکرنکم به مسئولیت و اعصاب خوردیش بیارزه.شیدا جان میشه یه کم توضیح بدی که م ثلا با چقدر سرمایه میشه مهد زد؟چقدر درامد داره؟مجوز دادنش ....
یکتا جان مهد زدن 2 تا مجوز می خواد مجوز تاسیس و مجوز اداره مهد(مدیر داخلی)...باید اول این مجوز تاسیس رو داشته باشی که به هر کسی نمیدن و باید رشته روانشناسی یا اموزش ابتدایی یا رشته های مرتبط رو خونده باشی بعدش باید درخواست بدی تو بهزیستی و کلی هم کلاس بری و اگر سابقه کار تو مهد یا بهزیستی رو هم داشته باشی حالا ....شاید....بعد باید یه جا داشته باشی و جا رو بری معرفی کنی کارشناساشون بیان تائید کنن بعد بهداشت و اماکنم تائید کنن(پیدا کردن همچین جایی خیلی سخته)بعدش میتونی شروع کنی....راستی میتونی مجوزها رو اجاره هم کنی که اونم خودش داستانی جدا داره همش میتونن بازیت بدن ....خلاصه تجربه خودم:یا باید خیلی حرفه ای باشی و پولدار یا از خیر مهد زدن بگذری....البته این در تهرانه.....ومهد هم میدونید تو همه مناطق تهران که نمیگیره (مثلا جاهای جنوبی شهر که ارزون تره)و حتما هم باید یه خونه دربست باشه و خوب میدونید خودتون اجاره همچین جایی و تغییراتی که باید توش بدین و وسایل و اینا.....واقعا کمتر از 100 میلیون فکر کردن به مهد محاله....اگر بخواین موفق بشین.وگرنه که همون پولی رو که دارین به فنا میره
به نظر من باید سکه بخری بالا که رفت بفروشی یا دلار فکر نکنم بشه کار دیگهیی کرد اخه هر کاری رو شروع کنی کلی سرمایه میخواد و شاید بتونی یه ارایشگاه کوچولو یا یه سالن که فقط یک کار انجام بده بزنی مثلا فقط کار ناخن یا فقط کار اکستنشن مو که باید یه نفر که وارد به این کار باشه را بگیری و خودت مدیریت کنی
دکوراسیون داخلی(کاغذ دیواری.پارکت. نماهای تزیینی ....)
برادرم با فوق فیزیک 8 ماهه شروع کرده خیلی راضیه. فقط بازار یاب قوی و چند نصاب. تو فقط هماهنگیشو انجام بده خیلی سود آوره
تو کار بیمه بخصوص ایران.
2810