2777
2789
عنوان

هدیه به بهترین فرد زندگیت

133 بازدید | 14 پست

بهترین هدیه ای که میشه به یه مامان بزرگ  ۶۳ ساله داد چی میتونه باشه؟

لطفا راهنمایی کنید میخوام مامان بزرگمو خوشحال کنم...

و اینکه که بگم مامان بزرگم یکی از اثرگذار ترین افراد در زندگی من هست و واقعا خوشحال شدنش برام مهمه.

Army_forever💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بسطه داره مامان بزرگتون چه شخصیتی داشته باشه مثلا من وقتی میرفتم خونشون قبل کرونا الامن نمیرم ماساژشون میدادم براشون بالش. نرم گوشی پر مداحی هدیه گرفتیم یا یه بار با مامان بابام بردیمشون مشهد

ميشه بگي چكار كرده كه اثر گذار بوده تو زندگيت  ميخوام ياد بگيرم  ميتوني براش يه ژاكت باف ...

همیشه بهم روحیه میداده و منو تشویق میکرده... آدم صبور و با اعتقادیه...من از بچگی تقریبا پیش خودشون بزرگ شدم میتونم بگم تقریبا نصف زندگی و به خصوص دوران کودکی رو در خانه اونا سپری کردم... و اینکه تحت بدترین شرایط همیشه برام وقت میزاشته... کلی خاطرات خوب باهاش دارم و میتونم بگم دقیقا به اندازه مادرم دوستش دارم  هر زمان که حال خوبی ندارم یا باهاش تماس میگیرم یا بهش سر میزنم و تقریبا سر پا میشم حتی با شنیدن صداش...

Army_forever💜
ميشه بگي چكار كرده كه اثر گذار بوده تو زندگيت  ميخوام ياد بگيرم  ميتوني براش يه ژاكت باف ...

آدم پولداری نیست ولی همیشه سعی کرده با همون اندک چیزی که داره به من محبت کنه... نیاز این محبت در غالب کار های خیلی بزرگ و عجیبی باشه مثلا همین که هر میره بیرون به یادته و برات چیزی میخره (حتی شده یه کش مو) یا وقتی سرماخوردی بدو میره برات کلی میوه و غذا میفرسته ... خب اینا همشم محبته... محبتم محبت میاره

Army_forever💜
آدم پولداری نیست ولی همیشه سعی کرده با همون اندک چیزی که داره به من محبت کنه... نیاز این محبت در غال ...

انشالله سایه شون بالاسرت باشه عزیزم 

شما چند سالته 

و مادربزرگ مادریه یا پدری؟

لایک ممنوع⛔️خواهشا لایک نکنید❌ریپلای دوست دالم