zizigolo______ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 19483 عنوان شیرازیا نزدیک تاچارا آزمایشگاه معتبر نیست 69 بازدید | 9 پست اردیبهشت خطر ناکه همشون تست کرونا میگیرن سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی موسی بن جعفر ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب 1399/08/24 | 01:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizigolo______ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 19483 خب خوبه که تست بده تا خیالت راحت بشه عامو بیا برو چکاب دارم سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی موسی بن جعفر ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب
zizigolo______ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 19483 سلام به ۱۱۸ زنگ بزن و همینو بپرس ۱۱۸ شیراز حال ندارن سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی موسی بن جعفر ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب
iiiimahhh عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 3282 عامو بیا برو چکاب دارم والو چرا ناراحت میشی.همیجوری گفتم خو یه زنگ بزن ۱۱۸ بپرس گمپ گلم.چرو میخوی بزنیم همشهری
هاجربانووووو عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 19457 ۱۱۸ شیراز حال ندارن نگیاصبح گا زنگ بزنمردا هستن و حال دارن😁
zizigolo______ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 19483 نگیا صبح گا زنگ بزن مردا هستن و حال دارن😁 صبح گا همه خوابنا باشن سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی موسی بن جعفر ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب
zizigolo______ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 19483 دیگه نمدونم چی چی بگم هیچی عامو پزشکانن حیرانن سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی موسی بن جعفر ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب