2777
2789

سلام یه ماهه بچه دوم بدنیا اومده دختر دوست ونیم دارم شوهرم عاشقشه ولی دخترم حسادت میکنه به برادرش میخاد فشارش بده تا میاد نزدیکش شوهرم سرش داد میزنه امشبم دستشو رو دخترم بلند کرد منم عصبانی شدم گفتم نکن اینجوری رفتار بهش برخورد و قهر کرد اصلا طاقت ندارم همش عصبانی میشه دعواش میکنه اونم بچس نمی‌فهمه طاقت ندارم ناراحتی دخترم ببینم گناه داره😔

دعوا تا حدودی خوبه دیگه کلا هچی نگیم بچها امروزی دیگه...

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باهاش برخورد بشه بخاطر کارش 

اما بچه دو ساله چه زدنی آخه ؟! 

ببریدش مشاور 

اخطار  اگه فکر می‌کنی اون دختری که تو خیابون شالش افتاده یا حجاب نداره باید مورد آزار کلامی و جنسی قرار بگیره ...اگه فکر می‌کنی دختری که آرایش یا تتو داره قصدش جلب توجه  دیگران ..  اگه فکر می‌کنی دختری که تو صفحه شخصیش عکس با پوشش دلخواهش میزاره باید مورد آزارقرار بگیره ... اگه فکر می‌کنی دختری که پریود شدن رو مخفی نمیکنه و پد بهداشتی رو تو کیسه مشکی نمیخره حیا نداره... اگه فکر می‌کنی دختری که چهار کلمه با یه مرد حرف زده و خندیده بی بند و باره ... اگه فکر می‌کنی به  اون دختری که تو خیابون بلند می‌خنده باید بد نگاه کرد و تیکه انداخت .. اگه فکر می‌کنی دختری که تو مهمونی لباس باز پوشیده باید با نگاهت آزارش بدی ... اگه فکر می‌کنی چون یک دختر مهمونی رفته و مشروب خورده حقشه مورد تجاوز قرار بگیره ... باید این رو بدونی ..... تو هم حامی تجاوزهستی... تو هم یک متجاوزی 

چندبارالکی طرف شوهرت دربیا اینجورمواقع خودتم جلوشوهرت به دخترت بگو نکن بابا راست میگه.

اما توموقعیت مناسب به شوهرت بگو عزیزم اینکارو میشه نکنی اون بچست عقل نداره تو روحیش تاثیرمیزاره(مطمعن باش شوهرت اینجوری به حرفات فکرمیکنه و دیگه نمیزنه

این اهنگ قشنگ رو گوش کن:عاشقی از روزبه بمانی.

وای چه بد. حتما جلوشو بگیرین. چون بچه الان طبیعیه که کنجکاوه و در ضمن احساس رقابت می کنه. شما باید انقدر بهش محبت کنید که احساس امنیت کنه نه اینکه با داد و کتک از همین حالا احساس امنیت و اعتماد به نفسش رو از بین ببرین. اونم تو جامعه ی مردسالار و ضدزن ما که واقعا یک دختر به کلی اعتماد و عزت نفس احتیاج داره تا بتونه از پس خودش بر بیاد. واقعا براش غصه خوردم... :(

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.

وای.شمابایدبیشترازبچه دوم ب بچه اول ک دخترهست وروحیه ی حساسی داره رسیدگی کنید.محبت کنید.دخترشماالان حساس شده روی برادرش.حقم داره چون تاالان محبتاوتوجه های شمابیشتربرااون بوده.پسرشماکه الان نوزاده چیزی متوجه نمیشه.سعی کنیدتوجه شمابیشترسمت دخترتون باشه

هیچوقت جلوی بچه بابارو دعوا نکن چون بچه فکر میکنه حق داره و حق بااونه و عقده ای بار میاد .... از طرفیم روی بچه ی بزرگت بیشتر تمرکز کن 

طنازی و لوندی برای شوهرم بلد نیستم....هرگز با سیاست حرفمو ب کرسی ننشوندم..... روک تو چشاش نگاه کردمو گفتم ....‌  ۸۰درصد حرفامم با دعوا پیش بردم چون یک زن بی سیاستم.... اما خط قرمزهایی دارم همیشه از رابطه بعنوان اهرم فشار خواسته هام استفاده نکردم چون حس کردم خودم بی ارزش میشم..... دوست دارم مادر بشم اما همش میگم اخه نمیشه ...اخه سخته.... اگر داستان زندگیمو خونده باشید میدونید سختیام برای چیه....میگم مادر نشم اما اگر خدا روزی خواست و شدم اون طوری برنامه بچینه که بچم مثل خودم تو سختی بزرگ نشه.... دوست ندارم بخاطر لذت بردن خودم و مادر شدنم فرشته ای رو اسیر کنم.... اونقدر به خدا و وجودش ایمان دارم که مطمئنم چند وقت دیگه پیام بدم و بگم خانمها 😍برای بیماری چشمهام یک درمان قطعی انجام شد و دیگه لازم نیست منتظر نابینا شدنم بشم.🤩🤩...بعد پیام بدم وای خدارو شکر ما یک خونه ی بزرگ با باغچه ای بزرگ خریدیم..😜..بعدم بگم مادر شدم.... ماشین خریدیم.......ووووووووو..... قول میدم همیشه توی لحظات خوشم بدون ترس از چشم زخم  خوشیمو باهاتون درمیون بزارم...💖. عوضش شما هم برای آرزوهام خوشبختیم صلوات بفرستید..... که ایمان دارم خدا توی قلب تک تکتون هست و همتون دلهاتون پاکه  💞😘😘🥰