2777
2789

😨😨خودم میکشم

ولی خداروشکر اتفاق نیفتاده همیشه مراقبم

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستم پیش دانشگاهی بود اینطور شد خیلی طبیعی سوار اتوبوس شد و برگشت خونه گفت من چه تقصیر دارم مقصر ...

وای 

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
پس شمام مث منی😭😭😭

فوبیا دارم😨

من مراسم ختم خالم بود شب اونجا موندیم شلوار روشن تنم بود بچه بودم

صبح بلند شدم صبحونه خوردم سه ساعت بعد مامانم فهمید پشت شلوارم بعلههههههه

همه فامیل دیده بودن

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
خداروشکر😍 سخخخخخت هست بی‌هیچی😢

خیلی سخته😢😟

من ی سری خونه عمم خابیده بودم صاف زیادم میومد پشت مانتوم داغون بود تو اون دوسه ساعتی ک خابیدم بیچاره تشکشو چیکار کرد دگ نپرسیدم 

فک کنم ۱۴ اینا بودم 

پسرعمم گفت چیشده پشتش خونیه بیدار شدم خوش و خرم رقتم دشویی اومدم بعد عمم گفت بدو بدو لباسلمو عوض کردم فرار کردم 

از مسافرت اومده بودیم منو عمم اینا