2777
2789
عنوان

بلاتریکس من هنوز تو شوکم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 27 پست
منکه تا اخر عمرم عاشقشم همین بلاتریکس ک تگ کردم ۱۸ سالشا و از ۹ سالکی طرفدارش بوده

اره منم اون موقعه که عاشق فیلماش شدم فک کنم هفت سال بودم تا هفده هجده سالگی هم میدیدم هنوز 

کلی عکس و پوستر جمع کروه بود بیوگرافی کل بازیگراشو داشتم 😁تمام کتابایی که بعدش نوشته شده بود مثل "راهنمای نا کامل و نامعتبر هاگوارتز " رم خونده بودم هنوزم که هنوزه دلم پرررررر میزنه براش 😁😁 

ولی میدونی از یه جایی به بعد وقتی جریان زندگی تند تر شد دیگه ادم یسری از کارایی که دلش میخواد رو نمیتونه انجام بده برا همین میگم لذت ببر دیگه😉

ادم هایی که بارها و بارها شما را می آزارند ،مانند کاغذ سمباده هستد،انها شمارا می خراشند و ازار میدهند ،اما در نهایت ،،شما صیقلی و براق خواهید شد ،و انها مستهلک و فرسوده...
اصلا تمام صحنه هاش اومد جلو چشمم 😐 اونجا که برای اولین بار تو باغ وحش مار دید ، اونجا که هاگرید در ...

😃😃😃😍😍😍😍😍

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره منم اون موقعه که عاشق فیلماش شدم فک کنم هفت سال بودم تا هفده هجده سالگی هم میدیدم هنوز  کل ...

اره دقیقا

من الان دارم شاهزاده دورگه رو میخونم  همینطوری دارم میخندم 😂😂😂خیلی خوبه این جلدش

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
اره دقیقا من الان دارم شاهزاده دورگه رو میخونم  همینطوری دارم میخندم 😂😂😂خیلی خوبه این جلدش

جای منم بخون 😉😆

من مثلا بیدار موندم درس بخونم😑🤣

ادم هایی که بارها و بارها شما را می آزارند ،مانند کاغذ سمباده هستد،انها شمارا می خراشند و ازار میدهند ،اما در نهایت ،،شما صیقلی و براق خواهید شد ،و انها مستهلک و فرسوده...
جای منم بخون 😉😆 من مثلا بیدار موندم درس بخونم😑🤣

عاع دقیقا عین من .میخواسم درس بخونم کلا مطعوف شدم ب هری پاتر😂😁اخه بارون بیاد  بشینی درس بخونی هری پاترو ول کنی؟؟؟ انصافا نامردی نیس😂

عاع دقیقا عین من .میخواسم درس بخونم کلا مطعوف شدم ب هری پاتر😂😁اخه بارون بیاد  بشینی درس بخونی ...

چرا چرا هست 😭😭

پاشم ول کنم برم منم یکم کتابشو بخونم 🤔

البته باید اول از زیر یه عالمه کتاب دیگه بیرونش بیارم 😅

چرا چرا هست 😭😭 پاشم ول کنم برم منم یکم کتابشو بخونم 🤔 البته باید اول از زیر یه عالمه کتاب دیگه ...

پاشو پاشو🤓تنبلی نکناااا پاشو حیفه از دست بدی این لحظات رو😁

مروپ فشفشه نبود.

فقط ترسی که از پدرش داشت اجازه نمی داد قدرت های جادویی شکوفا شه.

اگه فشفشه بود اصلا نمیتونست از چوبدستی استفاده کن.در حالی که میتونست ولی خیلی بی دست و پا و بدون مهارت این کارو میکرد.

منم نمیتونم هضم کنم چرا جادوگری که خودش دورگه ست اونم پدر مشنگ باید اینجوری با جادوگرای دورگه و ماگلا رفتار کنه.

در این یه مورد خیلی بی منطق بود

راستی به دلم افتاده بود تاپیک میزنی تگم میکنیا. تا ساعت دوازده هم بیدار بودم ولی بعد رفتم خوابیدم😀😀😀

روز تعطیل ساعت هشت پاشدن اعلانامو چک کنم😉

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

@bellatrixlestrng     بلا یه سوال دیگ😁ولدمورت چطور فهمید پدر و مادرش کی بودن ؟ دامبلدور ...

دامبلدور چیزی درباره پدر و مادر ولدمورت نمیدونست.

ولی اون پرورشگاهی که توش بزرگ شده بود بهش گفتن طبق وصیت مادرش اسمشو گذاشتم تام ماروولو و فامیلیش هم ریدله.بهعش گفتن تام اسم پدرشه و ماروولو اسم پدربزرگش.

ولدمورت تا مدتها فکر میکرد مادرش ماگل بوده و پدرش جادوگر ولی وقتی رفت هاگوارتز فهمید هیچ ریدلی هیچ وقت اونجا نبوده.درباره اسم ماروولو تو کتاب های اصل و نسب جادویی تحقیق کرد و فهمید از نسل اسلایترینه.تو تحقیقاتش اینم فهمید که بازماندگان اسلایترین تو لیتل هنگلتون زندگی میکنن.پس برای پیدا کردنشون رفت اونجا و بقیه اش هم تو جلد دوم شاهزاده دورگه نوشته

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

مروپ فشفشه نبود. فقط ترسی که از پدرش داشت اجازه نمی داد قدرت های جادویی شکوفا شه. اگه فشفشه بود اص ...

الهی بگردم😂😂😍😍

دامبلدور چیزی درباره پدر و مادر ولدمورت نمیدونست. ولی اون پرورشگاهی که توش بزرگ شده بود بهش گفتن طب ...

دستت درد نکنه😍خیلی خوبه این جلدش.خیلیم خنده داره😂

الهی بگردم😂😂😍😍

اصلا انگار بهم الهام شده بود میخوای تاپیک بزنی

من از نسل کاساندرا تریلانی بزرگم.😀😀😀

هوراااااا🙌بالاخره اصل و نسبمم یافتم.

امروز دم صبح خواب دیدم تاپیک زدی بعد با یکی که هری رو مسخره کرده دعوا کردی زدن تاپیکو ترکوندن خودتم تعلیق شدی‌‌...داشتم با گریه و زاری میرفتم نی نی یار صدا کنم که بیدار شدم

گفتم یادم باشه هوا زوپشن شد اعلانامو چک کنم😊

اصلا انگار بهم الهام شده بود میخوای تاپیک بزنی من از نسل کاساندرا تریلانی بزرگم.😀😀😀 هوراااااا🙌 ...

الهی قربووونت برم مهربون😃😃😍😍😍عاع بابا از تریلانی هم رد شدی😀😀