الان اون فصل شاهزاده دورگه رو دارم میخونم که راجب ننه بابای ولدمورته.وای اصن نمیتونم هضمش کنم نمیدونم چرا...همچین جادوگری از یه مادر فشفشه و بابای مشنگ؟😐
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای پس "جانوران شگفت انگیز و زیستگاه انها" رو ببین
مال قبل از ولدمورته 😁
من بعد از سال ها که هری پاتر از سرم افتاده بود دوباره با دیدنش اینشکلی😍😍 شدم🤣🤣🤣🤣
ادم هایی که بارها و بارها شما را می آزارند ،مانند کاغذ سمباده هستد،انها شمارا می خراشند و ازار میدهند ،اما در نهایت ،،شما صیقلی و براق خواهید شد ،و انها مستهلک و فرسوده...
از این دوره لذت ببر همیشه اینجوری نمیمونه منم یه زمانی هرررر روز دو سه قسمت از فیلم هری پاترو میدیدم و حتماهم یه یکیش قسمت چهارش بود😁😁😁😁
اینقدرررر عاشق قسمت چهارش بودمممممم😍🤣 با کتابش که خون گریه کردم 🤦♀️🤣🤣
یادش بخیر چقدر دلم میخواد دوباره ببینم فیلماشو ولی دیگه وقت نمیکنم ☹☹
ادم هایی که بارها و بارها شما را می آزارند ،مانند کاغذ سمباده هستد،انها شمارا می خراشند و ازار میدهند ،اما در نهایت ،،شما صیقلی و براق خواهید شد ،و انها مستهلک و فرسوده...
اونجا که برای اولین بار تو باغ وحش مار دید ، اونجا که هاگرید در کلبه چوبی رو شکست اومدتو 😍 مبارزش با اژدهاااا
اونجا که به دابی جوراب داد 😍
اونجا که براش نامه ی عصبانی فرستادن 😁
اه تف به این زندگی ☹