2777
2789
عنوان

بلاتریکس من هنوز تو شوکم😐

757 بازدید | 27 پست

الان اون فصل شاهزاده دورگه رو دارم میخونم که راجب ننه بابای ولدمورته.وای اصن نمیتونم هضمش کنم نمیدونم چرا...همچین جادوگری از یه مادر فشفشه و بابای مشنگ؟😐

@bellatrixlestrng    

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاهزاده دورگه عالیه بهترین بخش های پاتره

اره دقیقا منم حس میکنم بهترین کتابشه

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

@bellatrixlestrng    

بلا یه سوال دیگ😁ولدمورت چطور فهمید پدر و مادرش کی بودن ؟ دامبلدور بهش گفت؟

@bellatrixlestrng     بلا یه سوال دیگ😁ولدمورت چطور فهمید پدر و مادرش کی بودن ؟ دامبلدور ...

اره فکر کنم دامبلوور گفت 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

وای پس "جانوران شگفت انگیز و زیستگاه انها" رو ببین

مال قبل از ولدمورته 😁

من بعد از سال ها که هری پاتر از سرم افتاده بود دوباره با دیدنش اینشکلی😍😍 شدم🤣🤣🤣🤣

ادم هایی که بارها و بارها شما را می آزارند ،مانند کاغذ سمباده هستد،انها شمارا می خراشند و ازار میدهند ،اما در نهایت ،،شما صیقلی و براق خواهید شد ،و انها مستهلک و فرسوده...
من زندانی ازکابانشوبیشتردوستدارم

اونم یکی از کتابای خوبش بود.ولی از کتاب ۴ به بعد هیجانش ب طور شگفت انگیزی بالا رفت

وای پس "جانوران شگفت انگیز و زیستگاه انها" رو ببین مال قبل از ولدمورته 😁 من بعد از سال ها که هری ...

همشو دیدم😂

همشو دیدم😂

عاااا😄😄😄فریینن

از این دوره لذت ببر همیشه اینجوری نمیمونه منم یه زمانی هرررر روز دو سه قسمت از فیلم هری پاترو میدیدم و حتماهم یه یکیش قسمت چهارش بود😁😁😁😁

اینقدرررر عاشق قسمت چهارش بودمممممم😍🤣 با کتابش که خون گریه کردم 🤦‍♀️🤣🤣

یادش بخیر چقدر دلم میخواد دوباره ببینم فیلماشو ولی دیگه وقت نمیکنم ☹☹

ادم هایی که بارها و بارها شما را می آزارند ،مانند کاغذ سمباده هستد،انها شمارا می خراشند و ازار میدهند ،اما در نهایت ،،شما صیقلی و براق خواهید شد ،و انها مستهلک و فرسوده...

اصلا تمام صحنه هاش اومد جلو چشمم 😐

اونجا که برای اولین بار تو باغ وحش مار دید ، اونجا که هاگرید در کلبه چوبی رو شکست اومدتو 😍 مبارزش با اژدهاااا

اونجا که به دابی جوراب داد 😍 

اونجا که براش نامه ی عصبانی فرستادن 😁

اه تف به این زندگی ☹

عاااا😄😄😄فریینن از این دوره لذت ببر همیشه اینجوری نمیمونه منم یه زمانی هرررر روز دو سه قسمت از فی ...

منکه تا اخر عمرم عاشقشم

همین بلاتریکس ک تگ کردم ۱۸ سالشا و از ۹ سالکی طرفدارش بوده