۱۳۷۳dream مدیر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 4678 عنوان کی میاد باهم درس بخونیییییییییم | مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 39 پست مردم بس که گشتم تا یکی شبیه خودمو پیداکنم که باهم درس بخونیم.😭هیشکیم نیاد بگه خودت تنهایی بخون بهتره.نمیتونم واقعا.تنهایی خسته میشم از درس و ساعت مطالعه ام میاد پایینلطفا هرکی میاد فارغ التحصیل تجربی باشه و برنامه اش مثل قلمچی باشه🌷🌹 ❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگشدم که بعدش مامان شدماصلا😕 1399/08/21 | 16:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_شیطان عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 483 آره ۲۶ سالمه ولی دور دور هم نبودم.از پارسال کم کم یه چیزایی خوندم.متاهلم و دو تا بچه دارم.ولی خب دست ... نظام قدیمی
nilaworld عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 793 آره ۲۶ سالمه ولی دور دور هم نبودم.از پارسال کم کم یه چیزایی خوندم.متاهلم و دو تا بچه دارم.ولی خب دست ... آهاچقدر میتونی بخونی؟؟ینی چند ساعت؟؟🤔
nilaworld عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 793 اخه من یه مشکل داشتم نخوندم موندم پشت کنکورولی تصمیم گرفتم بیخیالش شم بشینم بخونم
۱۳۷۳dream مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 4678 حدود یه هفته دیگه فداتشم یه هفته خیلیه واسه منان شاءلله پارتنر خوبی پیدا کنی بعد یه هفته و حساااااابی بخونید🌹 ❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگشدم که بعدش مامان شدماصلا😕
nilaworld عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 793 فداتشم یه هفته خیلیه واسه من ان شاءلله پارتنر خوبی پیدا کنی بعد یه هفته و حساااااابی بخونید🌹 میخوای از کی شروع کنی تو🤔🤔
۱۳۷۳dream مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 4678 آها چقدر میتونی بخونی؟؟ ینی چند ساعت؟؟🤔 یه روزایی ده ساعتم میخونم.روزایی که کلاس دارم البته.ولی تا هر وقت که بخوام میتونم بخونم.مشکل از خودمه که زود خسته میشم ❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگشدم که بعدش مامان شدماصلا😕
۱۳۷۳dream مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 4678 میخوای از کی شروع کنی تو🤔🤔 فداتشم من شروع کردم .ولی خب هر هفته چیزای جدید باید بخونیم.از فردا میخوام جدی بخونم ان شاءلله ❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگشدم که بعدش مامان شدماصلا😕
nilaworld عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 793 فداتشم من شروع کردم .ولی خب هر هفته چیزای جدید باید بخونیم.از فردا میخوام جدی بخونم ان شاءلله باشهمن هستممنتها برنامه ندارم🙁
۱۳۷۳dream مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 4678 این منابع منه:ریاضی کلاس آنلاین آریان حیدری+ مهر و ماه و خیلی سبز و تگزاسفیزیک:کلاس آنلایت آقای کامران+میکرو گاجزیست:جزوه طلایی ماز +خیلی سبزشیمی:خیلی سبزعربی:کلاس آنلاین واعظی+ خیلی سبززبان:جامع مبتکراندینی:میکروگاجادبیات:موضوعی نشرالگو+جامع خیلی سبز ❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگشدم که بعدش مامان شدماصلا😕
۱۳۷۳dream مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 4678 خب یکار کنیم🤔 ایدی تلگرامتو بده که شماره هم نیفته🤔🤔 Dream2067@ ❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگشدم که بعدش مامان شدماصلا😕