سلام به همه. بچه ها تروخدا کمکم کنید.. من یه دانش آموز پایه یازدهمم نمونه میخونم.. معدل راهنماییم همیشه ۲۰ بوده دهم هم ۱۹.۸۶ شدم ولی نمیدونم امسال چرا اصلا درس نمیدونم خیییلی بازیگوشم. به زور میشینم سر کتاب . مامانم از دستم کلافه شده... تروخدا یکم راهنمایی کنید این عادت بدمو ترک کنم... بعد خواهشن یکم واسه خوندن درس زیست راهنماییم کنید زیستم ضعیفه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم تو واسه کتاب تست چیکار میکنی جامع سال دهم+یازدهم میگیری یا جدا من نمیدونم جدا بگیرم یا باهم اخه انگاری میگن اونایی که دو پایه باهمن درسنامه هاشون خوب نیس زیاد
کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤
میزنمتااااا آخه سال یازدهم آدم اینقدر فاز پشیمونی و حسرت برمیداره؟؟؟ 😂 تازه الانا باید شروع کنی برای یک نتیجه توپ !
یه لحظه شک کردم نکنه کنکوری هستی ... هی میگی چجوری جبران کنم. چیو جبران کنی؟ اصلا هنوز اتفاقی نیفتاده که بخوای جبران کنی. بلکه اگر میخوای یه نتیجه توپ بگیری ، هم نهایی هم کنکور
تازه باید شروع کنی! برنامه بریزی! و با عشق و انگیزه استارت بزنی
هر جمله که با نام ِ تو گفتم غزلی شد ؛ یا زینب (س) ...