2777
2789
عنوان

درس

880 بازدید | 42 پست

سلام به همه. بچه ها تروخدا کمکم کنید.. من یه دانش آموز پایه یازدهمم نمونه میخونم.. معدل راهنماییم همیشه ۲۰ بوده دهم هم ۱۹.۸۶ شدم ولی نمیدونم امسال چرا اصلا درس نمیدونم خیییلی بازیگوشم. به زور میشینم سر کتاب . مامانم از دستم کلافه شده... تروخدا یکم راهنمایی کنید این عادت بدمو ترک کنم... بعد خواهشن یکم واسه خوندن درس زیست راهنماییم کنید زیستم ضعیفه

Army_forever💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزجان آدم مدرسه نره اینطوری میشه عشقم

همه اینطورین الان

ولی به این فکر کن وسط این همه آدم تنبل

اگر تو خودتو جمع و جور کنی بشینی سر درست

چه نتایج شگفتی به بار میاد برات 💖

هر جمله که با نام ِ تو گفتم غزلی شد ؛ یا زینب (س) ...

چاره زیست فقط وقت گذاشتن خوب خوندنشه تامام

یا ملائکتی قد استحییت من عبدی ولیس له غیری فقد غفرت له:(ای فرشتگانم من از بنده خود[گناهانش ] شرم دارم واو جز من پناهی ندارد،پس آمرزیدمش )     😢          لطفا برای سلامتی خانوادم وخانوادهاتون وبرای رسیدن به حاجاتم یه صلوات بفرستین😍😍
عزیزجان آدم مدرسه نره اینطوری میشه عشقم همه اینطورین الان ولی به این فکر کن وسط این همه آدم تنبل ...

خیلی انگیزمو از دست دادم...حتی اونایی که از من ضعیف تر بودن دارن جلو میزنن... به نظرتون از الان واسه کنکور شروع کنم موفق میشم؟

Army_forever💜
خیلی انگیزمو از دست دادم...حتی اونایی که از من ضعیف تر بودن دارن جلو میزنن... به نظرتون از الان واسه ...

مگه نگفتی یازدهمی عزیزم؟ پس نگرانیت چیه؟

به نظر من از الان بخونی کنکور قبول میشی؟؟؟؟؟؟؟ 😮😮😮

تو از الان بخونی سه بار میتونی رتبه یک رقمی کنکور بشی !!!! 

من دانشگاه تهران درس خوندم. حرفمو باور کن.

هر جمله که با نام ِ تو گفتم غزلی شد ؛ یا زینب (س) ...