2777
2789
سلام دوستان بنا به درخواست های زیاد مبنی بر امکان مراجعه و تهیه محصولات من و مامان بصورت حضوری، امکان خرید حضوری از من و مامان در نمایشگاه و فروشگاه انتشارات صابرین (ناشر کتاب های کلید) از ساعت 10 صبح تا 9 شب، خیابان یوسف اباد (اسد آبادی)، خیابان فتحی شقاقی به سمت میدان گلها (بین اسدآبادی و چهلستون)، روبروی داروخانه سبز، پلاک41، کتابفروشی فانوس فراهم شده است. محصولات ارائه شده شامل: کتاب کودک محصولات پرورش کودک دوزبانه کتاب و دی وی دی های راهنمای والدین مجموعه کامل کتاب های کلید های راهنمای والدین اسباب بازی بازی فکری لوازم التحریر و در بخش بزرگسال در طبقه دوم شامل: کتاب های مختلف در موضوعات علمی تاریخی هنری رمان و داستان موسیقی و سمعی بصری و محصولات تزئینی میباشد. در رابطه با محصولات پرورش کودک دوزبانه میتوانید با شماره های 02177517241 و 02177532951 تماس گرفته و مشاوره رایگان دریافت نمایید. ضمنا پنجشنبه ها نیز از ساعت 11 الی 20 بصورت تمام وقت در محل نمایشگاه حضوری (فروشگاه فانوس) امکان مشاوره حضوری برقرار است.
دوستان عزیز از این پس امکان خرید حضوری تمامی محصولات سی و دی و دی وی دی من و مامان در غرب تهران فراهم شده است. موسسه زبانسرا نماینده غرب محصولات من و مامان آدرس: سعادت آباد، بلوار دریا، نرسیده به چهارراه مسجد قدس، جنب داروخانه دریا، ساختمان گلدونه ، پ 43، طبقه دوم، موسسه زبانسرا 88583979 و 88581583 این موسسه کلاس های زبان برای کودکان از سه سال به بالا با متد بازی و بدون نوشتن برای رده 3 تا 5 سال را دارد. و روی زبانهای انگلیسی، فرانسه، اسپانیای، آلمانی و ترکی برای کودکان و بزرگسالان کلاس برگزار میکند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمایندگی های حضوری من و مامان نماینده غرب: موسسه زبانسرا، سعادت آباد، بلوار دریا، نرسیده به چهارراه مسجد قدس، جنب داروخانه دریا، ساختمان گلدونه، پ 43، طبقه دوم، تلفن: 88583979 و 88581583 نماینده مرکز 1: فروشگاه شماره 2 علمی فرهنگی، میدان هفت تیر، خ کریم خان، بین قائم مقام و خردمند شمالی، جنب گیتا شناسی، روبروی پیرایشکی خسروی، پلاک 13، تلفن: 88343806 و 88343807 نماینده مرکز 2: کتابفروشی ملک، خیابان طالقانی، خیابان بهار شمالی، بالاتر از بیمارستان امام سجاد (ع) (شهربانی سابق)، سمت راست، بعد از شیرنی کارون، نبش کوچه سرهنگ سازگار، پلاک 409، تلفن: 77503993 نماینده شمال: مجموعه کوکی، تجریش، بعد از دزاشیب، ابتدای شهید لواسانی (فرمانیه) (سه راه عمار)، روبروی بانک ملت، پلاک 221 تلفن: 22753480 ساعت کار 11 الی 20 به جز ایام تعطیل پیشنهاد میکنیم قبل از مراجعه به نمایندگی ها، تلفنی برای انتخاب محصول مناسب از من و مامان مشاوره بگیرید.
2805