2777
2789
عنوان

ابجی کوچیکم 8 سالشه مدرسه

172 بازدید | 13 پست

مدرسه ام ک مجازیه با گوشی من میره سر کلاس ایناش الان دراومده ب بابام گته گوشی میخام ایسنتا نصب کنم  بابامم داره میره براش بخره 

نمیخام پاش ب اینجور چیزا باز بشه  

راهکاری چیزی دارین ؟ گریه نکرده بابام براش خریده گریه کنه ک دیگ هیچی مامانم حریف نمیشه

😨😨😨😨۸ سال و اینستاااااا

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه بلده کار کنه اینستا اینا

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
بابام 58 سالشه اصلا اونقد کار سرش ریخته گوشیشم سادس بهش توضیح دادم  میگه گریه میکنه نمیتونم میت ...

بنظرم مقاومت کن نزار اصلا... تو روحیه بچه خیلی تاثیر میذارا ... تو فکر و روان دختر ۸ساله...

چیز دیگه ای که علاقه داره بگید براش میخرین. 

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️
بنظرم مقاومت کن نزار اصلا... تو روحیه بچه خیلی تاثیر میذارا ... تو فکر و روان دختر ۸ساله... چیز دیگ ...

لبتاب بگیریم براش بجای گوشی ؟ گوشی بخریم تهش خودش میره نصب میکنه بچه های الان نمیشه جلشون بکیری 

دوستاش دارن چی بگم نمیشه راضی نمیشه که 

از الان زودشه...وا چرا اجازه میدید هرچی خواست راحت بدست بیاره،بذارید گریه کنه.... ولی باور کن اینجوری بهتره.اینستا داغوووون...این پیجا رو نمیبینید زنا و مردای کثیف! این بچه بیاد اونارو ببینه!

دوستاش دارن بدرک...

چند تا پیج نامناسب اینستا رو نشون مادر یا پدرت بده.  و تصمیم رو به خودشون واگذار کن
خدایا ممنونم که هوامو داری       لطفا مواظب کوچولوهای ناز و شیطون و دوست داشتنی من باش