2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از صبحوشاد و شنگول بودم که خبر تصادف شنیدم الان استرس گرفتم شوهرم رفت بیمارستان 

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 
@mimiram     مگ اینجا بی تو میشع موند؟/ ارزوی من شرمندتم....اشتباه کردم..حال دلم بدع... ...

میشه بگی چیشده ؟؟همه جا صداش میکنی ولی نیستش

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
میشه بگی چیشده ؟؟همه جا صداش میکنی ولی نیستش

عارع نیس....تقصیر منع  ک نیس/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
چراااا

نمیتونم بگم شرمندع/

ولی عذاب وجدان دارع خفم میکنع..از ی طرفم اونع ک فقط میفهمع منو...خواهرمع....بمیرم براش/

@mimiram    

بمیرم واس تاپیک عاخرت...بمیرم واس امضات...چرا انقد حرفم اثر گزاش روت/

عی خدا/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
نمیتونم بگم شرمندع/ ولی عذاب وجدان دارع خفم میکنع..از ی طرفم اونع ک فقط میفهمع منو...خواهرمع....بمی ...

عزیزم شماره ای ایدی چیزی ازش جای دیگه ای نداری باهاش تماس بگیری؟؟

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
عزیزم شماره ای ایدی چیزی ازش جای دیگه ای نداری باهاش تماس بگیری؟؟

دارم اما مادر شوهرش بدش میاد شر درست میکنع براش...اونقد خاطرشو میخام ک شر نشع واسش/

دارم اما مادر شوهرش بدش میاد شر درست میکنع براش...اونقد خاطرشو میخام ک شر نشع واسش/

😑😑😑😑😯😯

به مادر میگم برام قورمه سبزی درست کن هوس کردم 

رفته قورمه سبزی رو ترش کرده که من بدم میاد 

از اون طرف به برنج روغن دنبه زده 😒😶😶😶

یعنی دیگه تا عمر دارم هوس قورمه سبزی نمیکنم 😐

چرا عزیزم

سرما خوردم 😩😩

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
آخی عزیز دلم انشالله زودتر خوب بشی آبجی مواظب خودت باش❤

فدات بشم عزیزم فدای محبتت 😍😘😘😘

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍