2777
2789

سیب ممنوعه

پشیمان نمیشی

شبکه سریز

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عشق از نو ساعت ۱۰ میزاره جم تی وی امروز ببین 

قشر مرفه ام دوستدارم ۶۰ قسمت گذشته البته جم دراما ساعت ۸ شب تکرارش امروز ساعت ۱۲

سیب ممنوعه هم امشب فصل جدید شروع میشه ببین ساعت ۱۰

مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎
شیب ممنوعه بالاخره قسمت جدیدش امشب میزاره😤

تا حالا نذاشته؟؟

۲۹ مهر قرار بود

ماهواره ما خراب شده دیگ خبر ندارم

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
تا حالا نذاشته؟؟ ۲۹ مهر قرار بود ماهواره ما خراب شده دیگ خبر ندارم

نبابا از اون موقع داشتن قسمتای قبلش رو نشون میدادن پریشب دیگه رفت قسمتی ک هالیت خونشو پس گرفت اگ آدم باشن امشب جدیدش شروع میشه

مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎
عشق از نو ساعت ۱۰ میزاره جم تی وی امروز ببین  قشر مرفه ام دوستدارم ۶۰ قسمت گذشته البته جم درام ...

تکرار سیب ممنوعه چه ساعتیه از شبکه جم تی وی میده؟ 

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...
امشب ساعت ۱۰ میزاره فردا تکرار ۱۰ و ۱۴ اره جم تی وی یه روز درمیون

شبکه دیگه ای پخشش نمیکنه تایمش به من نمیخوره نمیتونم ببینم  

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...

منم وقتی بچه نداشتم دقیق هشت سال پیش ماهواره داشتم یادش بخیر من فقط جم تی وی نگاه میکردم عمر گل لاله خرم سلطان خانواده کاپیتان رضا اسمش یادم نیست چی بود گوزل فاطما گل  ثمر همشونو میدیدم با این که خیلی لفت میدادن فیلمو بعضی قسمتاشم خیلی بی مزه بود و خارج از عرف ولی عاشق فیلماشون بودم العانم ماهواره رو دارم ولی بخاطر بچه هام نمیزارم چون واقعاااا تاثیرشو تو بچه های اطرافم دیدم که اصلا از دنیای کودکی خودشون میان بیرون و به تیپ زدنو کار هایی که به سنشون نمیخوره اهمیت میدن ولی بچه هام بزرگ بشن حتما میزارم دوباره فعلا با همین ای فیلم سرمو گرم میکنم😂😂😂😂

ای حال نا معلوم آروم باش آروم
2810