2777
2789
این همه تشریفات برای فخر فروختن؟ بچه ها که خیلی ساده شاد میشن نیاز به این دنگ و فنگها ندارن! اینها فقط برای پز دادن مابزرگترهاست که هیچ جوره شاد نمیشیم!"جشن افتادن اولین دندان"!!!! آه خدای من!!
واقعا درست میگی آنتریوم عزیز چند وقت پیش یه تولد رفتیم بی اغراق جشن عروسی ،تم خاص ،برگزارکننده گرون،شام بیش از 20 مدل تو محل مخصوص ،تزئینات فوق العاده و....بچه آرایشگاه و آتلیه هم رفته بود وقتی برگشتیم یکی از عکسهای تولد خودمو نگاه کردم دلم از این همه تجمل گرایی گرفت ،یه کیک گرد ساده که عکس قلب روش بود و یه سبد میوه با ساندویچ الویه و ماکارنی که مامانمون درست میکرد با یه عالمه بچه خیلی شاااد
100% عزیزم من اصلا منظورم کار شما نبود کلا اختلاف نسلها و وووووهزار چیز دیگه شما هم مشتری های خاص خودت رو داری و امیدوارم موفق باشی من خودم با اینکه تو منطقه خوبی زندگی می کنم و به این تولدها دائم دعوت میشم ولی برای پسر خودم دوست ندارم .هرکسی یه طرز تفکری داره. بازم موفق باشین.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام .اگه میخواین برای کوچولوتون جشن بگیرین یه عالمه ایده جدید وشیک براتون داریم که همه رو هم طراحی میکنیم و هم اجرا.دقیقا مشابه نمونه های ژورنالی .(جشن سیسمونی،دندونی،قدم،تولد،الفبا،عبادت) 09153113335 www.tashrifatasan.blogfa.com مامانای گل مشهدی میتونن حضوری تشریف بیارن و از عکسهای ژورنالی دیدن کنن.(تمهای ویژه ما تم زنبوری،تم بالرین،تم سیندرلا،تم مینیونها،تم فوتبالی_ویژه جام جهانی_تم باب اسفنجی،تم کیتی،تم اتش نشان،تم ابنباتی)
تشریفات آسان طراحی و اجرا شیک ترین تمهای جشنهای کودکان و انواع میز کیک با بهترین کیفیت چاپwww.taashrifatasan.blogfa.com 09153113335 (مشهد کلوپ پاندا)