2777
2789

اصلا دوران بارداری آدم دلش میخواد هی پاشه بره یخچال خونشون رو باز کنه ببینه توش چیه ،مخصوصا اگه یخچالش اسنوا یا سامسونگ باشه که دیگه هیچی، اون بچه که تو شکم مادرش هست هم ، خداییش حال میکنه،خانما به شوهرتون بگید لطفا قبل از اقدامات بارداری حتما یخچال دوقلو ساید براتون بخرن،اینجوری خیلی بیشتر حال میده ، اشپزخونتون هم شیک میشه، راستی فروشگاه مشتری سرا یه فروشگاه خوبه که کلیه برندهای یخچال ،اعم از سامسونگ ،اسنوا ،ال جی ، ایکس ویژن و دونار رو داره ، تازه با تخفیف های فوقالعاد . ما خودمون یخچالمونو از اونجا خریدم ، ارسال رایگان هم داشت ،حتما یه سر به سایتش بزن ، 

اینم سایتشه کلیک کن

مشتری سرا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ ربطی ب حاملگی داره🥴

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
وا عزیزم من فقط واقعیت رو گفتم 

حیف شد ما با یخچال دونار باردار شدیم یادم باشه اینبار از شما بخرم :))

شوخی کردم خدا به کارت برکت بده

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood

😂 😂 😂 😂 😂 خیلی تبلیغت مسخره بود 😂😂😂😂من الان میرم به شوهرم میگم بره ساید بخره. چون من قراره باردارشم همش میخوام برم یخچالو باز کنم. ساید باشه حال میده بهم😂😂😂

پولشم شما میدین؟؟؟