2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا ما یکی از آشناها داره واقعا خوبه ولی یکی دیگه هند جگرخواره😐 

مینویسم.                                                                بر فرازاسمان 💙استقلال💙ابی ترین عشق جهان.           فرهاد مجیدی عشقمه💙🌟🌟

بستگی داره خب پسرخالم از وقتی به دنیا اومد با ما زندگی میکنه چون همسر پدرش راضی نبود بره خونه 😕 

پسرعموهامم مادرخوانده دارن اما انقدر وابستن که با وجود اینکه عموم فوت کرده باهم زندگی میکنن حتی یکیشون نمیتونه دانشگاه بره شهر دیگه میگه دلم برای مامانم تنگ میشه 😒

بستگی داره خب پسرخالم از وقتی به دنیا اومد با ما زندگی میکنه چون همسر پدرش راضی نبود بره خونه 😕&nbs ...

چه عالی...بعضی وقتا تو اطرافم میبینم غصه میخورم

بعضیا واقعا مثل مادرن

عاره واقعا با مادر فرق ندارن

مینویسم.                                                                بر فرازاسمان 💙استقلال💙ابی ترین عشق جهان.           فرهاد مجیدی عشقمه💙🌟🌟
اما واقعا اینو نمیفهمم همش دوس دارم ی بچه بزرگ کنم خودم مجردم الان

دقیقا منم دوست دارم یه دختر تپل مپل بیارن بهم بدن بگن بزرگش کن😍😍😍عاشق بچه ام

دقیقا منم دوست دارم یه دختر تپل مپل بیارن بهم بدن بگن بزرگش کن😍😍😍عاشق بچه ام

عزیزم،خدا کنه بشه یعنی میشه من الان پسر همسایمون ۶ سالشه از وقتی بدنیا اومد خیلی براش زحمت کشیدم یعنی خونمون بزرگ شده خیلی هم دوسش داریم همش میگم علیرضا پسرمه😍😍😍

عزیزم،خدا کنه بشه یعنی میشه من الان پسر همسایمون ۶ سالشه از وقتی بدنیا اومد خیلی براش زحمت کشیدم یعن ...

منم کل بچه های فامیل با من بزرگ شدن عاشق منن 😂😂با اینکه الان ۱۹ سالمه ولی هنوز با بچه ها بازی میکنم انقدرکه دوسشون دارم❤

منم کل بچه های فامیل با من بزرگ شدن عاشق منن 😂😂با اینکه الان ۱۹ سالمه ولی هنوز با بچه ها بازی میکن ...

خدا ما رو خیلی مهربون آفرید....من ۲۶ سالمه

خدا ما رو خیلی مهربون آفرید....من ۲۶ سالمه

مادرای فوق العاده ای میشیم منو تو😍🤗😎

2810