2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو آب نمک خوابوندتت

اگر پسر خیلی خیلی عالی باشه مطابق معیارم باشه باهاش میمونم .ولی اگر پسر خوبی دیگه اشنا بشم مطمینن با دومی میرم . موقعیت هارو بخاطر اولی ک من براش فقط یه گزینم از دست نمیدم

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

البته یچیزم هستا

میخواد امیدوارت نکنه ک اگه یه وقت نشد بشه نامرد

همسر من حرف خواستگاری رو پیش نمیاورد میگفت دوستیم دیگه

یهو گفت شماره خونتونو بفرست بدم مامانم.گفتم تو ک قصدت این بود چرا نگفتی از اول‌ . گفت جون امیدوار میشدی اگه به هر دلیلی نمیشد من میشدم آدم نامرده ک قول داد و نکرد

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته