2777
2789
سلام من برنامه خودمو چیدم اگه موافقین باهم اجرا کنیم
خدایا دلمو مثل دلش سنگ کن....
خانوما من دوتاپسر دارم که یکیشون امسال میره پیش دبستانی ودومی هم 1سالو 5ماه ازش کوچکتره من همیشه فعالیتهای علوم وریاضی رو در قالب بازی باهاشون انجام میدم اگه موافقین باهم انجام بدیم واینجا گزارش بدیم اخرشب وپیشنهادی هم دارین با جون ودل میپذیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان مانی جون من خودم تازگیا با پسرم اموزش ریاضی وعلوم وبقیه مثل زبان رو شروع کرد زبان دوساله ولی ریاضی وعلوم روتازه ومیخوام تا موقعی که میره کلاس اول یه چیزایی از علوم وریاضی وهرچی که بشه رو قبلش اموزش بدم اما درفالب بازی نه مستقیم
مثلا برای ریاضی اول از همه از طبقه بندی استفاده میکنیم اسباب بازیا رو میاریم جلوش اونایی که از نظر رنگ جنس وشکل شبیه هم هستن میگیم جدا کنن وبه همین صورت جلو میریم تا بتونیم مطلب بعد رو شروع کنیم
عزیزم هرشب نه در طول روز باهم کار میکنیم وشب گزارش کار البته هر روز ریاضی وعلوم رو نداریم بقیه موارد مثل کارستی نقاشی خلاقانه روهم خواهیم داشت
2810