2777
2789
واقعا چرا?? ? دقت کنید ببینید چند درصد از مردای اطرافتون حلقه دست میکنن? پدراتون برادراتون مهمتر از اینا همسراتون??

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم شوهرم 5ساله بدون حلقه بیرون نرفته همیشه دستشه ولی خیلیا رو میبینم که دست نمیکنن تازه میفروشنشون
خدارو دوست دارم واسه اینکه تورو بهم داده**خدارو دوست دارم چون عاشق بودنو یادمو داده
همسر من تا حالا که 6 سال از زندگیمون می گذره همیشه حلقشو دستش کرده.... تازه ما یه 7 سالی هم دوست بودیم که اون موقع هم حلقه دستش می کرد
دلتون برامون تنگ شد بياييد به اين آدرس اينستا گرام 00sarabanoo00
همسر خوشحال من که حلقه شو گم کرده!!!!
منم همیشه حلقه دستم نیست فقط بیرون کلا تعهد به نظر من به حلقه نیست فقط یه کار نمادینه
دانی که چیست دولت دیدار یار دیدن در کوی او گدایی بر خسروی گزیدن
همسر منم حلقه دستش نمی کنه حلقه شو زمان عقد گم کرد و دوباره خریدیم الانم میگه احساس میکنم یک چیز اضافه روی دستمه حاضر نشد حلقه دست کنه منم دیگه حلقمو جز برای مهمونی ها دست نمی کنم
همسر من حلقه شو همیشه دستش میکنه چون میدونه اگه درش بیاره گمش میکنه.تاحالا بعداز5سال یه بارم در نیورده و برعکس من فقط سالی2بار میپوشم اونم برای مراسمای خاص ومهمونی !! واون همش میگه توچرا حلقتو هیچ وقت دست نمیکی!!!
شوهر من که میگه سختمه و حلقه کلافم میکنه و چون کارش سنگینه و با مواد شیمیایی هم کار میکنه میگه میریزه روش..بعدشم واسه اش کوچیک شده حلقه اش!!منم وقتی میرم مهمونی جایی دست میکنم حلقه امو..
من خودمم بدم از حلقه میاد. فقط مهمونی میریم اونم مهمونی مهم دستمون میکنیم. اگر تنها برم بیرون باز من دستم میکنم.
شوهرم میگه اگه رینگ سفید ساده داشتم دستم میکردم همیشه. اما مال ما یک کم نگین داره بدش میاد خجالت میکشه
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
2810