2777
2789
عنوان

فراموشکاری

192 بازدید | 28 پست

از زمانی که یادمه خیلی فراموش کار و بی دقت بودم. همیشه تو امتحان این بی دقتیا کار دستم می داد. حالا که بزرگتر شدم داره فراموش کاری ها دردسر میشه. مثلا غذا رو که مامانم میزاره رو گاز و میره بیرون و میگه حواست باشه بعدش منم میرم درس بخونم اما کاملا از غذا یادم میره و شاید تا کسی یاداوری نکنه یادم نیاد غذایی در کار بوده. خیلی وقتا تاریخا یادم میره مهمونیا رو حتی و کلی باید فکر کنم که امروز یکاری باید میکردم دیگه خسته شدم به نظرتون اینا طبیعیه؟

یک دفترچه یادداشت همیشع دم دستت باشه هرچیزی که میخای فراموش نکنی توش بنویس یاروی این برگه چسبیلبنویس بچسبون به جایی که جلوی چشمت باشه

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فک کنم طبیعی باشه من همه چیز حتی کوچیک ترین چیزا رو یادم میموند ولی الان خیلی کم

ینی یه اتفاقی که دیروز افتاده یادم نیست مثلا میدونم امروز شنبه هس ولی دو ساعت دیگه هر چی فک میکنم امروز چن‌شنبس یادم نمیاد😟

شده از درد بخندی! (: که نبارد چشمت؟؟ من در این خنده پر غصه مهارت دارم🥺🖇️❤️
فک کنم طبیعی باشه من همه چیز حتی کوچیک ترین چیزا رو یادم میموند ولی الان خیلی کم ینی یه اتفاقی که د ...

هوم منم حتی یادم نمیاد دیشب شام چی خوردم باید فکر کنم همش☹☹ همش غذاها رو میسوزونم😂😂 شاید یکی بگه بی مسئولیتی ولی واقعااااااا یادم نمیمونه یعنی هیچییییی هیچییی تو ذهنم نیست. اگه از اول غذا پای خودم باشه مشکلی نیست چون از اولش پاش بودم معمولا یادم میمونه ولی وقتی یکی بهم یک چیزو میسپاره اصلا انگار تو صدم ثانیه محو میشه.

خیلی وقتا همکلاسیم ازم میخوان از جزوم عکس بفرستم و اگه همون موقع نفرستم دیگه یادم رفته و احتمالا اونا با خودش میگن چقدر بیشعوره میگه باشه ولی انجام نمیده ولی واقعا یادم میره

هوم منم حتی یادم نمیاد دیشب شام چی خوردم باید فکر کنم همش☹☹ همش غذاها رو میسوزونم😂😂 شاید یکی بگه ب ...

منم همینجوریم😂والا هنو سنیم نداریم فراموشی میگیریم وای به حال وقتی پیر شدیم😂

به نظرت چند سالگیمون میشه 70 سالگی بقیه؟؟😐😂 فکر کنم دیگه 37 اوج پیریمون بشه

بنظرم 25😝من برسم 20 منقرض میشم دیگه😁

دیگه همینه که هس😌😂از زندگیت نهایت استفاده رو کن😁

متاسفانه همه لذت های زندگی پس از مستقل شدن و جدایی از خانواده و ورود به دانشگاهه😐😐هعی دو سال دیگه باید صبر کنم 

متاسفانه همه لذت های زندگی پس از مستقل شدن و جدایی از خانواده و ورود به دانشگاهه😐😐هعی دو سال دیگه ...

من یه سال دیگه😎البته اگه دانشگاه قبول شم😐اگررررررررر😑هعی حالا اگه پسر بودم تا الان لذت دنیا رو برده بودم زانوی غم بغل میکردم واسه سربازی😒